Fulltime
40
€ 2253
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001449
04 juli 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij technisch aangelegd, een harde werker en zou je jezelf graag ontwikkelen tot een volwaardig dakdekker? Reageer dan op deze vacature! Onze opdrachtgever neemt je graag mee in zijn team en is vooral in het noorden van Drenthe werkzaam.

De werkzaamheden zijn voornamelijk voor de woningbouw en/of instellingen. Maar ook particulieren kunnen voorbij komen.
Het gaat om renovatieklussen waarbij er reparaties worden uitgevoerd en/of nieuwe pannen moeten worden aangebracht met de bijkomende werkzaamheden. Nieuwbouw komt voor in kleinschalige projecten.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een bedrijf in de omgeving van Assen met een open en eerlijke bedrijfscultuur. Er wordt hard gewerkt, maar humor en collegialiteit neemt hier zeker ook een belangrijke in.

Wie ben je?

De opdrachtgever zoekt een persoon die weet van aanpakken. Je wordt onder de hoede genomen van een ervaren dakdekker. Hij gaat ervoor zorgen dat jij binnen korte tijd alle fijne kneepjes van het vak leert. Daarnaast ben je punctueel, ben jij altijd 5 minuten eerder aanwezig en houd jij van de mentaliteit afspraak is afspraak.

Verder beschik je over:

  • VCA
  • Rijbewijs BE
Kort samenvattend zoeken wij:
  • Iemand die weet van aanpakken.
  • Iemand die secuur en netjes te werk gaat en stiptheid erg belangrijk vind. Afspraak = afspraak voor onze klant, en dit vind jij ook belangrijk.
  • Iemand met een gezonde dosis humor
  • Iemand die woonachtig is in de omgeving van Assen

Wat mag je verwachten?

In eerste instantie kom je op contract bij Olympia, maar wanneer het over en weer goed bevalt is het de bedoeling dat jij uiteindelijk een vast contract bij de opdrachtgever krijgt.

Het gaat om een fulltime baan. De beloning is volgens de CAO Hellende Daken. Je verdient minimaal een bruto uurloon van 12,46 euro, dat kan oplopen wanneer jij al over enige ervaring beschikt!

Een reiskostenvergoeding wordt indien van toepassing geregeld.

Een baan voor langere tijd dus, met mooie vooruitzichten!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ranil Briek.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!