Fulltime
40
€ 3000
Tijdelijk met uitzicht op vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001439
02 juli 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Word jij gelukkig van cijfers en wil je dit graag combineren met intensief klantcontact? Lees dan snel verder.

Voor een klant in Assen zijn wij op zoek naar een klantbeheerder die gelukkig wordt van fiscale werkzaamheden en van de boekhouding.
Deze functie bestaat uit administratieve handelingen en het voeren van gesprekken met klanten. Jij bent de sparringspartner van de klant m.b.t. de jaarrekening en de tussentijdse cijfers. Jij weet door een grondige analyse verbeterpunten aan te dragen aan je klant. Hierdoor bouw jij je eigen netwerk op en wordt je cirkel van vaste klanten steeds groter. Je klanten zijn vooral agrariërs.

Indien je nog niet tekenbevoegd bent kan dit snel komen. Afhankelijk van hoe snel jij je werkzaamheden volledig onder de knie hebt.
Kernwoorden die bij deze vacature passen zijn; Adviseur, financieel medewerker en commercieel medewerker.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een groot accountantskantoor in Assen en omstreken. Onze opdrachtgever heeft meer dan 30 vestigingen door het hele land en is een belangrijke speler op het gebied van financiële dienstverlening. Dit bedrijf heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemers bestaan, maar ook voor de menselijke kant. Ze willen in je investeren om je hoger op de ladder te krijgen.

Wie ben je?

Als persoon ben jij communicatief sterk, je bent goed in de omgang met klanten en je kunt zeer nauwkeurig werken. Jij weet het verschil tussen een koe, kalf en een pink.

Daarnaast beschik jij over:

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur accountancy, bedrijfseconomie of juridisch.
  • Je hebt sterk ontwikkelde adviesvaardigheden.

Voldoe jij aan de eisen en verwachtingen? Solliciteer dan via onderstaande button! Voor vragen kun je contact opnemen met ons via 0592-331 440 of via Assen@olympia.nl

Wat mag je verwachten?

Afhankelijk van je kennis en ervaring verdien je een salaris dat kan oplopen tot 3000 euro bruto per maand.

Het gaat om een fulltime baan waarbij je in eerste instantie op uitzendbasis aan de slag zult gaan, maar de intentie is dat je na verloop van tijd een vast contract bij de opdrachtgever krijgt. Deze baan is tevens parttime in te vullen.

Naast een aantrekkelijk salaris mag je rekenen op een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 32 vrije dagen, de mogelijkheid om vier dagen te werken en een studiekostenregeling. Door het investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Maar belangrijker nog: het bedrijf garandeert een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je ambities en prestaties, krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een Post-hbo geaccrediteerd talentenprogramma, wat je helpt om je verder te ontwikkelen als professional.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ranil Briek.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!