Fulltime
40
€ 2773
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001436
24 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Heb jij ervaring als automonteur en heb je in de truck- en bedrijfswagenbranche gewerkt? Ben je per direct op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en lees snel verder.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een bedrijfswagenmonteur. Het gaat om een functie voor langere tijd.

Als Bedrijfswagenmonteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses en het zelfstandig uitvoeren van reparaties, keuringen en onderhoud aan bedrijfswagens. Verder voer je testritten uit na afronding van de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een autobedrijf in Assen. Dit bedrijf, dat al heel lang in de bedrijfswagenbranche actief is, beschikt over verschillende vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wie ben je?

Je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 richting Motorvoertuigentechniek
  • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je hebt ervaring in de truck- en bedrijfswagenbranche
  • Je hebt een uitgebreide kennis van bedrijfswagentechniek

Wat mag je verwachten?

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week. De bedoeling is dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever.

Je verdient op basis van je ervaring een salaris conform de cao motorvoertuigentechniek. Dit zal tussen de 2248 - 2648 euro bruto per maand zijn. Indien je meer wenst wordt de lat hoger gelegd.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ranil Briek.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!