Fulltime
32
€ 1553
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1560006718
20 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker van Ziggo sta je klanten te woord die vragen hebben over internet, TV en vaste telefonie of klanten die van plan zijn een bestelling te plaatsen. Naast bestaande klanten ga je ook in gesprek met nieuwe klanten. Door jouw inlevingsvermogen en gesprekstechnieken ben je in staat de klant de ultieme klantbeleving en service te bieden.

Als klantenservice medewerker werk je individueel aan targets en als team motiveer en help je elkaar het doel te bereiken. Je bent, afwisselend met je collega’s, zeven dagen per week bereikbaar om de klant te helpen. Ziggo heeft zeer ruime openingstijden, wat voor jou een flexibel rooster met veel uren kan betekenen.

Waar ga je werken?

Wij werken met een facilitaire contact center in Tilburg dat onder anderen de klantenservice van Ziggo inhouse heeft. Je zal bij het vervullen van deze functie per direct in dienst komen van onze opdrachtgever.

Wie ben je?

Een succesvolle klantenservice medewerker heeft het vermogen om de klantvraag te beoordelen en hier een passende oplossing voor te bieden. Aangezien de klantvraag vaak technisch of administratief is, vind je het leuk om je te verdiepen in de techniek/administratie achter de diensten van Ziggo. Daarnaast heb je:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • fulltime beschikbaarheid voor de training;
  • en je bent 24-40 uur beschikbaar tussen maandag en zondag, 08:00 – 23:00 uur.

Wat mag je verwachten?

Voor dat je alle vragen krijgt wordt jou een betaalde training aangeboden. Tijdens deze fulltime training leer jij de producten van Ziggo kennen. Ook leer jij technische vragen te beantwoorden en klantsignalen te herkennen. Naast een training wordt jou ook het volgende geboden:

  • Deelname aan fitnessplan en collectieve zorgverzekering;
  • 8% vakantiegeld;
  • reiskostenvergoeding en OV wordt volledig vergoed;
  • 22 vakantiedagen, met de mogelijkheid elk kwartaal een
extra dag te verdienen;
  • ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • een salaris van €9.33 per uur
Word jij enthousiast? Kom direct bij ons langs of solliciteer.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Tilburg staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Tilburg. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Pascal Nuijten.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!