Parttime
8
€ 1804
Vakantiewerk
Ongeschoold
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5120000268
20 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantiebaan voor een internationaal bedrijf in de omgeving van Roermond, Weert en Venlo? Pak dan snel je kans! Voor DHL Supply Chain in Beringe zijn we op zoek naar logistiek medewerkers. DHL Supply Chain is verantwoordelijk voor het logistieke proces van haar klanten. Zij verzorgen de verzending van pakketten en het transport hiervan.

Als orderpicker ga je aan de slag met een scanner, waarmee je de juiste orders uit de stellingen haalt. Vervolgens worden de pakketten ingepakt en klaargezet voor het transport naar de klant. Je werkzaamheden bestaan dus uit:

o Nauwkeurig picken van orders
o Stickeren van pakketten
o Zorgvuldig packen van producten
o Laden en lossen
o Schoonhouden van de werkomgeving

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. DHL biedt trainingen aan voor EPT, OPT, heftruck en reachtruck.

Waar ga je werken?

Deutsche Post DHL is de grootste logistieke dienstverlener ter wereld. DHL biedt haar klanten diensten en maatoplossingen voor het beheer en het vervoer van brieven, goederen en gegevens. Eén van de vier divisies van DHL is DHL Supply Chain en is gespecialiseerd in warehousing, distributie en volledig geïntegreerde logistieke oplossingen.

Wie ben je?

o Ervaring in de logistiek is niet vereist;
o Beschikbaar op maandag tot en met vrijdag, waarbij één dag ook mogelijk is;
o Vervoer om tot in Beringe te komen;
o Vaardig in de Nederlandse, Engelse of Duitse taal vanwege veiligheidsredenen;
o Je wilt parttime of fulltime aan de slag.

Wat mag je verwachten?

o Flexibel indelen van je eigen werktijden in dagdienst;
o Een salaris van €10.41 bruto per uur (jeugdlonen zijn van toepassing);
o Reiskostenvergoeding van maximaal €7.12 per dag;
o Toeslagen voor overwerk- en onregelmatige uren.
o Een contract voor bepaalde tijd


Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Venlo staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Venlo. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Nicky Hendrickx.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!