Fulltime
40
€ 2300
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1530001581
21 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor een bedrijf in Voorhout zijn wij op zoek naar een zelfstandig hekwerkmonteur. Hoe ziet jouw dag eruit? Als fulltime zelfstandig hekwerkmonteur ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig plaatsen van verschillende soorten hekwerken. Daarnaast repareer en demonteer je hekwerken en poorten. Je werkt altijd in een team van 2 of 3 man. Je plaatst deze (metalen) hekwerken en poorten bij particulieren, bedrijven, zorginstellingen, scholen, sportverenigingen. Het is dus ideaal als je niet graag werkt op een dezelfde werkplek!

Waar ga je werken?

Bij dit bedrijf werken in totaal 20 professionals. Zo zijn er tekenaars, adviseurs en monteurs. Zij hebben alle specialismen in huis, waardoor zij altijd gegarandeerd producten van hoge kwaliteit en een goede service kunnen leveren.

Wie ben je?

  • Je bent in het bezit van VCA (of bereid deze te halen)
  • Leergierig en gemotiveerd
  • Rijbewijs is een must
  • Je hebt ervaring als hekwerkmonteur

Wat mag je verwachten?

  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
  • Salaris conform cao tussen de €2000,- en €2500,- bruto
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Kelly Kromhout.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!