Fulltime
40
€ 2800
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1840003171
20 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van periodiek onderhoud aan luchtverwarming, koeling, ventilatiesystemen (WTW) en warmwaterinstallaties. Je bent werkzaam voor het servicebedrijf van de organisatie die de installaties monteert en repareert. In deze functie kom je bij mensen thuis, maar ook bij organisaties. Je hebt daardoor dus veel contact met klanten.

De opdrachtgever geeft aan dat relevante werkervaring of een technische diploma een pré, maar geen harde eis is. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die voor lange termijn beschikbaar is, een rijbewijs b heeft, vijf dagen per week kan werken en ervoor open staat om nieuwe dingen te leren.

Waar ga je werken?

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in installatieconcepten. Het betreft een platte informele organisatie met korte lijnen. Graag vertellen we je meer over deze leuke opdrachtgever in een persoonlijke kennismaking.

Wie ben je?

Je bent vijf dagen per week beschikbaar en op zoek naar een baan voor de lange termijn;
Je hebt gevoel voor techniek / het fijne werk;
Rijbewijs B is een harde eis;
Je kunt goed zelfstandig werken;
Ervaring met Centrale Verwarming, Mechanische ventilatie, luchtverwarming, ventilatiesystemen met warmteterugwinning (WTW) en airconditioning is een pré maar geen harde eis, de opdrachtgever staat ervoor open om iemand het vak te leren;
Je bent communicatief vaardig;
Een VCA certificaat is een pré.

Wat mag je verwachten?

De ultieme kans om snel fulltime aan de slag te gaan als onderhoudsmonteur;
Je krijgt betaald aan de hand van het Klein Metaal CAO en je salaris is afhankelijk van je kennis, kunde en eventueel leeftijd;
Bij wederzijdse belangstelling zit er zeker een dienstverband bij de opdrachtgever in;
Onze opdrachtgever is gevestigd in Soest (nabij Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Soesterberg en Baarn).

Ga jij deze uitdaging graag aan? Reageer dan nu door op de knop ‘Solliciteer’ te drukken, die naast de vacature op onze eigen website staat.

Keywords: Onderhouds Monteur Onderhoud Onderhoudsmonteur Servicemonteur Storingen Repareren Utrecht Zeist Baarn Bunnik Hilversum Amersfoort Nieuwegein Soest

WIL JIJ JE KANS OP EEN LEUKE BAAN VERGROTEN? Like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/OlympiaZeist/ en blijf zo op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zeist staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zeist. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Marleen Houtman.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!