Fulltime
40
€ 1745
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast, Bijbaan
MBO, HBO, Universitair
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250004333
21 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Wij zoeken klantgerichte bankadviseurs die per 15 juli of 22 juli willen starten bij de ING Bank in Groningen. Als bankadviseur ga jij met klanten in gesprek over hun algemene bankzaken. Klanten bellen jou met diversiteit aan vragen, dit kan gaan over de aanvraag van een nieuwe bankpas tot aan informatie verstrekking over een spaarrekening. De klantenservice medewerker die wij zoeken is servicegericht, energiek en enthousiast.


Doordat ING jou de mogelijk biedt om je WFT Basis te behalen ben jij in staat om klanten te voorzien van de juiste informatie en het beste advies. Na het behalen van dit certificaat heb je een helder beeld van de financiële sector en de regels voor financiële dienstverlening. Na het behalen van je WFT basis krijg je een uitgebreide betaalde training van 14 dagen (m.u.v. de woensdag) zodat jij vervolgens zelfstandig als helpdeskmedewerker aan de slag kan gaan in een super leuk team!

Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag. De minimale uren zijn 16-20 uur, maar meer is uiteraard mogelijk. Je kan kiezen voor een contract van 16-20, 20-24, 22-26, 24-28, etc. tot een maximum van 36 uur. De openingstijden van de afdeling zijn van ma t/m vr van 8:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Er wordt een beschikbaarheid van je gevraagd van in ieder geval één avond per week en één zaterdag per maand. Ook ben jij beschikbaar op maandag en vrijdagmiddag.

Waar ga je werken?

Webhelp is een facilitair Contact Center. Wat houdt dit precies in? Webhelp verzorgt voor verschillende bedrijven de klantenservice. Dit doen zij voor grote organisaties werkzaam in verschillende branches zoals de zorg, energie, telecom en banken. Meer dan 3500 collega’s zijn dagelijks werkzaam voor Webhelp. Webhelp is een leuk, fris en op de toekomst gericht bedrijf die haar medewerkers en hun talenten enorm weten te waarderen.

Wie ben je?

 • Je bent klantgericht en servicegericht;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kan je goed redden in het Engels;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 9 maanden;
 • Je hebt de eerste drie maanden geen vakantie plannen of verlof gepland;
 • Je bent 1 avond per week en 1 zaterdag per maand beschikbaar. Ook kan jij werken op maandag en vrijdagmiddag;
 • Je kunt een VOG aanvragen.

Wat mag je verwachten?

 • Parttime en fulltime mogelijkheden;
 • Een uitdagende functie waarbij je veel leert;
 • De kans om je WFT Basis te behalen;
 • Een startsalaris van €10,07 bruto per uur;
 • Goede reiskostenvergoeding én parkeergelegenheid;
 • Naast het bruto salaris spaar jij 18% aan verlofuren en vakantiegeld;
 • Een baan voor lange, onbepaalde tijd.
Ben jij enthousiast geworden over deze functie, twijfel dan niet en neem contact met ons op! Je kan bellen naar 050-3112500 en vragen naar Harald of Nina. Of je kan direct reageren via de sollicitatiebutton.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Nienke Rothuis.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!