Parttime
40
€ 200
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO, HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250004311
19 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij momenteel met een studie bezig en wil je in september 2019 (of in overleg eerder) starten met een oriënterende stage? Olympia heeft een leuke stage beschikbaar als recruiter in Delfzijl. Olympia biedt jou de mogelijkheid om mee te werken als recruiter om zo de vele facetten op het gebied van HR en recruitment te ontdekken.

Als stagiair ben je geen stagiair, je bent een volwaardige collega recruiter. Elke dag is anders waardoor jij elke dag opnieuw het verschil kan maken. Je staat klaar voor opdrachtgevers, uitzendkrachten en natuurlijk je collega's. Je houdt ervan om met én voor mensen te werken. Met jouw commerciële instelling ben je gedreven in het behalen van resultaten. Olympia staat voor ondernemerschap, wij geloven in zelfstandigheid, durf, initiatief en creativiteit. Jouw uitdaging is om jezelf te ontwikkelen en dit gebeurt mede door onze persoonlijke begeleiding.

Hoe pak jij dat aan?
• Interesse en lef heb je nodig om goede intake gesprekken te voeren met potentiële flexkrachten;
• Je ondernemersgeest kan je goed gebruiken bij het beheren van je eigen klant;
• Je creativiteit kan je onder andere kwijt in het schrijven van vacatures;
• Met jouw zelfstandigheid pak jij probleemloos je eigen werkzaamheden op.


En zo zijn er nog veel meer werkzaamheden die je dag dynamisch en hectisch maken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Werken bij Olympia betekent werken bij een uitzendorganisatie die zich van haar concurrenten onderscheidt door het feit dat Olympia als enige een franchiseorganisatie is. Dat maakt ons bijzonder. De spirit van ondernemerschap tekent onze cultuur. Olympia is no-nonsense, recht door zee en eerlijk en oprecht in haar aanpak. Afspraak is afspraak. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. De kick van lekker werken en met een voldaan gevoel naar huis gaan. De verklaring voor ons succes is helder: we gaan ervoor. Met enthousiasme en inzet weten we onze positie sterker te maken. Met onze uitzendkrachten, klanten, met elkaar en met jou?

Wie ben je?

• MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
• Je bent bij voorkeur 32 (parttime) tot 40 uur per week beschikbaar;
• Minimaal 5 maanden beschikbaar (in de periode september – februari);
• De instelling ‘afspraak = afspraak en doen wat je zegt’ moet bij je passen;
• Je bent in staat om onder druk prioriteiten te stellen.

Wat mag je verwachten?

• Een goede basis voor jouw verdere carrière;
• Een werkomgeving waarin je je op je gemak voelt, je kan groeien, ontwikkelen en je een waardevolle bijdrage kan leveren aan het team;
• Een team met leuke collega’s, een inspirerende werkomgeving en veel werkplezier;
• Stagevergoeding;
• Mogelijkheid om na je stage bij ons aan de slag te gaan.

Wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je altijd contact opnemen met Féline op telefoonnummer: 050 – 311 2500 of via het e-mailadres: groningen@olympia.nl

Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Féline Maatje.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!