Parttime
24
€ 2280
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1590004368
19 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken bij cliënten thuis in Leiden en omgeving. Je werkt volgens zorgplannen in een klein team, waarbij je terug kunt vallen op een teamcoördinator/wijkverpleegkundige.

Waar ga je werken?

Deze organisatie is specialist in zorg thuis. Wij bieden door heel Nederland zorg op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg, begeleiding, palliatieve zorg en woonzorg.  Onze cliënten hebben hun zorg aan ons toevertrouwd, en wij zetten ons met volle toewijding voor hen in. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen. Wij luisteren naar hen en stellen de wensen van onze cliënten centraal. Bij ons komen mensen vóor regels. Omdat we met kleine teams werken kunnen we snel inspelen op de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze cliënten. We houden niet van ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Wanneer er zorg gevraagd wordt, dan zorgen we voor onze cliënten. Precies zoals we dat voor onze vaders, moeders, kinderen of geliefden zouden doen: liefdevol en aandachtig.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG;
Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep;
Je hebt een empathisch vermogen;
Je werkt zelfstandig en verricht werkzaamheden binnen de bevoegdheden;
Je bent enthousiast en betrokken;
Je bent een verzorgende die buiten de kaders wil en kan denken;
Je bent in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat mag je verwachten?

Salaris volgens de CAO VVT;
Part-time, minimaal 24 uur;
ZZP/Detacheren, uitzenden en vaste aanstelling bij wederzijds goed bevallen.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Hans Beumer.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!