Fulltime
40
€ 2500
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1590003453
14 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Zoek jij een uitdagende functie binnen een internationale en commerciële omgeving in Leiden? En ben jij die enthousiaste collega die graag mensen helpt, vloeiend Nederlands en Engels spreekt en zoekt naar oplossingen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als Trade Support Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het orderboek, dit houdt in dat je overzicht houdt in het orderboek en de communicatie met de trader hierin actief opzoekt. Dit geldt voor alle in- en verkooporders van jouw traders/regio. Het orderproces begint bij het aannemen van een order van de trader. Daarna bevestig jij deze aan de klant/leverancier en zorg je ervoor dat alle gegevens correct en volledig in het systeem komen. Deze volledig aangemaakte order speel je door naar Logistiek, welke het transport en warehouse gedeelte zullen afhandelen. Na terugmelding van het magazijn en/of transporteur zorgen zij voor de juiste documentatie waarmee jij de facturatie kan afronden.

Waar ga je werken?

Een vooraanstaande internationale handelsonderneming in de dynamische wereld van FMCG en sportartikelen. Denk hierbij onder andere aan cosmetica, professionele haarverzorging en babyvoeding. Het kantoor in Leiden telt ruim 130 medewerkers: een energiek team met niet minder dan 20 verschillende nationaliteiten.

Wie ben je?

  • Ervaring in een logistieke/supply chain omgeving;
  • Je voelt je thuis in een hectische omgeving;
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Uitstekende kennis van een 3e vreemde taal (Mandarijn/Spaans/Frans/Duits/enz) is een pre;
  • Ervaring met exportdocumenten (T1) is een pre;

Wat mag je verwachten?

  • Het betreft een fulltime functie, 40 uur;
  • Een salaris tussen €2.000,- en €2.400,-, afhankelijk van je ervaring;
  • Een 13e maand, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
  • Elke vrijdag een borrel in eigen bar;
  • Tot slot legendarische (kerst)feesten!
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Anne Pont.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!