Parttime
16
€ 1820
Vakantiewerk, Bijbaan
MAVO, HAVO, VWO, MBO, HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1920002835
25 juni 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Lekker in de buitenlucht werken? Een vakantiegevoel krijgen door de toeristen en je werkomgeving? Dan is dit werk wat voor jou! Je neemt bestellingen aan van de gasten die de horeca gelegenheid bezoeken en verwerkt dit in een systeem of geeft dit door aan de dienstdoende barmedewerker of keukenmedewerker. Je brengt de bestellingen naar de gasten en haalt de lege borden en weer glazen op. Naast de voorkomende werkzaamheden help je de keukenhulp, zodra jouw werkzaamheden er op zitten, zodat iedereen op tijd klaar is. Opruimen, schoonmaken van de bar, de tafels en de wc en het aanvegen van het terras.

Waar ga je werken?

Onze klant is een toegankelijk gezellig restaurant in Giethoorn met een makkelijke kaart voor iedereen.
Allround horeca- en recreatie- familiebedrijf.

Je mag ook solliciteren als je nog geen ervaring hebt of de Nederlandse taal niet beheerst.

Overige Keywords: Horeca, toerisme, Giethoorn, Meppel, Steenwijk, hospitality, gastvrouw, Bijbaan, Deeltijdbaan, Vakantiewerk, Onbepaalde tijd, bedieningsmedewerker, horecamedewerker, Tijdelijk dienstverband, Vakantiekracht, bedieningswerkzaamheden, serveren, Tijdelijk dienstverband.

Wie ben je?

Je bent een werknemer die plezier haalt uit het werken met mensen die vrolijk zijn, en je helpt ze graag aan hun bestelling.
Verder heb je enige werkervaring in de horeca, of je wilt dit heel graag leren, en je voldoet aan de onderstaande wensen:

  • Je bent flexibel door de week inzetbaar en/of in het weekend; je kunt per week minimaal 2 diensten werken.
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal (je weet je hier mee te redden);
  • Je woont in de omgeving van Giethoorn of wil op de elektrische fiets naar Giethoorn (deze wordt ter beschikking gesteld);
  • Je bent klantvriendelijk en stressbestendig.

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende baan, met veel contact met toeristen in Giethoorn. Je werkdagen kunnen in overleg ingepland worden, en werken in het weekend is heel normaal in de horeca. Als je niet beschikbaar bent in het weekend dan mag je ook reageren. Na het seizoen kun je hier blijven werken als het het wederzijds goed bevalt en als je daar tijd voor hebt. Inschaling volgens cao KHN - AVR Model schaal 3, 22 Jaar en ouder:
€ 10.50 bruto per uur.
Mocht je geen vervoer hebben en zie je het wel zitten om in Giethoorn te werken? Dan wordt er een elektrische fiets ter beschikking gesteld!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Meppel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Meppel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Jesse Compagner.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!