Fulltime
40
€ 2314
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1010002237
16 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Iedereen is wel eens op zoek geweest naar dé perfecte bank voor in huis. Het liefst een bank die goed zit, er leuk uit ziet, binnen budget valt en waar je jaren mee vooruit kunt. Om een sofa te vinden die aan jouw wensenlijstje voldoet is het fijn om hulp te krijgen zonder een meubel aangesmeerd te krijgen. Je wil je begrepen voelen en naar buiten lopen met jouw nieuwe eyecatcher. Merk jij dat je bij het lezen hiervan de persoon bent die deze service en een luisterend oor biedt voor de klant? Dan zoeken wij jou!

Ligt jouw affiniteit bij meubilair en huiselijke sferen? Voel jij je het meest thuis in een adviserende rol in plaats van keiharde sales? Kom dan werken in de functie van verkoopmedewerker banken. Je adviseert, helpt en begrijpt klanten om ze met een voldaan gevoel en het juiste product de winkel uit te laten lopen.

Je leert veel van je collega's en hun expertise en door de vele trainingsmogelijkheden haal je het beste uit jezelf. Er wordt gewerkt met targets (persoonlijk en per team) om het hoogst mogelijke resultaat te behalen, al staat collegialiteit hierin voorop. Het bedrijf investeert in zijn werknemers; zo zijn er doorgroeimogelijkheden volop en worden jouw kwaliteiten opgewerkt. Help jij dit bedrijf de Nederlandse markt te veroveren door middel van professionele klantenservice?

Waar ga je werken?

Dit bedrijf ontwerpt en produceert zelf banken in Engeland, waar ze nu al ruim 112 winkels hebben. Nu zijn ze goed op weg om in Nederland de markt te veroveren. Het streven is om iedereen met een glimlach en de juiste bank de winkel te zien verlaten en tot dusver wil dit ook lukken! Het bedrijf kenmerkt zich door constant op zoek te zijn naar manieren om net die extra stap te zetten om klanten het beste te kunnen bieden uit een fantasierijk assortiment van mooie meubel designs.

Wie ben je?

 • Ervaring in de verkoop (in de meubel-, bedden-, keuken- of high-end elektronica branche is een pré);
 • Een enthousiaste en klantgerichte instelling;
 • Een proactieve houding en communicatief vaardig;
 • Leergierig en geïnteresseerd alles te leren over de sector;
 • Per direct full time beschikbaar, ook in de weekenden.

Wat mag je verwachten?

 • Vast werk (contract bij het bedrijf) binnen een groeiende organisatie in Den Haag;
 • Een fulltime functie met een salaris van €2314,- bruto per maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder goede bonusmogelijkheden);
 • Doorgroeimogelijkheden in korte tijd;
 • De beste trainingen in de industrie;
 • Werkzaam in een enthousiast en informeel team.
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Den Haag staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Den Haag. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Liesanne Rooks.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!