Parttime
28
€ 1820
Tijdelijk
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1770001414
16 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor de kleinste supermarkt van Almere zoeken wij een zelfstandig medewerker. Deze supermarkt is gevestigd bij een jachthaven en wordt vooral bezocht door bezoekers en werknemers van de jachthaven en omwonenden. Dit zorgt er voor dat de sfeer compleet anders is dan in de gemiddelde supermarkt. De supermarkt heeft een bijzonder informele, vriendlijke sfeer waar service voorop staat. Naast huishoudelijke artikelen verkoopt de supermarkt ook versproducten zoals brood, groente en fruit.

Het tijdelijk werk is seizoensgebonden van maart tot oktober 2019 en de openingstijden van de winkel passen zich aan aan het seizoen:
01 t/m 15 maart: maandag t/m zondag van 08.30 uur tot 14.30 uur
15 maart t/m 30 juni: maandag t/m zondag van 08.30 uur tot 18.00 uur
01 juli t/m 31 augustus: maandag t/m zondag van 08.30 uur tot 19.00 uur
01 september t/m 14 oktober: maandag t/m zondag van 08.30 uur tot 18.00 uur

Wij zoeken kandidaten die parttime 12 - 32 uur per week beschikbaar zijn. Het kan zijn dat je hele dagen of dagdelen wordt ingepland. Als de winkel om 08.30 uur opent, begint je dienst om 08.00 uur. Je werkt conform een rooster waarbij je in overleg flexibel wordt ingepland. Er wordt ook gewerkt in het weekend. Dit gebeurt in overleg, maar er wordt een minimale beschikbaarheid van één weekenddag per twee weken gevraagd.

De locatie is niet te bereiken met openbaar vervoer, daarom zoeken wij kandidaten die in het bezit zijn van een auto, scooter of brommer.

Waar ga je werken?

Sfeervolle minimarkt bij jachthaven met gezellige, informele sfeer.

Wie ben je?

Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in deze bijzondere omgeving te werken en het leuk vinden om klanten van dienst te zijn. Je bent communicatief vaardig en kan zelf ook kleine probleempjes oplossen en creatieve oplossingen bedenken.
Je hebt geen bezwaar tegen flexibele diensten door de week en in het weekend. Daarnaast beschik je over eigen vervoer; brommer, scooter of auto, omdat de locatie niet te bereiken is met openbaar vervoer.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een leuke, flexibele, seizoensgebonden baan op een bijzondere locatie.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Almere staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Almere. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Stefanie van Dalen.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!