Fulltime
40
€ 2500
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001358
12 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij technisch ingesteld en heb je de nodige ervaring met machines? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want dit kan zomaar jouw ideale baan zijn!

In deze functie als mechanisch monteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van shovels en de graafmachine. Verder ga jij storingen oplossen en zorg jij ervoor dat alle machines op de werkplaats probleemloos draaien.

Je gaat full time aan de slag bij een bedrijf in Beilen en je werkt 40 uur per week.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een bedrijf in Beilen, dat over grote machines voor in de wegenbouw beschikt. Je gaat je werkzaamheden grotendeels uitvoeren op de werkplaats in Beilen. In deze functie is het van belang dat jij de functie zelfstandig kunt uitvoeren.

Wie ben je?

Jij bent een technisch ingesteld persoon, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat nauwkeurig te werk en bent zelfstandig in het uitoefenen van je werkzaamheden.

Verder beschik jij over:

  • Ervaring met 2 takt motoren
  • Ervaring met shovels en graafmachines
  • MBO werk- en denkniveau

Wat mag je verwachten?

Afhankelijk van je kennis en ervaring verdien je een salaris tussen de € 2000 en € 2500 bruto per maand.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week. Je kunt na verloop van tijd een vast contract bij de opdrachtgever verdienen.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ranil Briek.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!