Fulltime
40
€ 2500
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001381
12 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Heb jij een commerciële instelling, ben je klantgericht en heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder, want mogelijk heb jij binnenkort een nieuwe baan!

Jij gaat als verkoopmedewerker aan de slag bij een technisch ingesteld bedrijf. Jij zorgt ervoor dat alle klantvragen direct vertaald worden naar de interne organisatie. Ook ben jij de gesprekspartner voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers!

Hoe ziet je dag eruit?

Nadat je bent opgestart met een lekker bakje koffie ga jij onder meer de binnenkomende orders behandelen. Verder vraag je offertes aan en werk je deze uit. Daarnaast draag jij zorg voor de administratieve afhandeling en verwerk je alles netjes in het systeem.

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een technisch ingesteld bedrijf in Stadskanaal, waar je terechtkomt in een prettig team. Samen met je enthousiaste collega’s ben jij het aanspreekpunt van de klant en van de opdrachtgever.

Wie ben je?

In deze functie is het belangrijk dat jij een commerciële instelling hebt en dat je zowel klant- als resultaatgericht te werk gaat. Je beschikt over een proactieve en positieve werkhouding, je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en daarnaast ben je flexibel inzetbaar.

Verder breng jij mee:

  • Een afgeronde MBO+ / HBO opleiding
  • Aantoonbare ervaring in de technische branche
  • Goede Nederlandse- en Engelse spreek- en schrijfvaardigheid. Bij voorkeur ook Duits
  • Ervaring in het werken met MS Office (Word, Outlook, PowerPoint en Excel).

Wat mag je verwachten?

Afhankelijk van je ervaring en je kennis ga je een salaris tussen de €2000 en €2500 bruto per maand verdienen. Binnen dit bedrijf krijg jij een uitdagende baan, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week. In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband, wat in een vast contract wordt omgezet als het van beide kanten bevalt.

Voldoe jij aan de eisen en verwachtingen en ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onderstaande button. Voor vragen kun je contact opnemen met ons via 0592-331 440 of via Assen@olympia.nl
Wat mag je verwachten?

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Jordi Smit.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!