Fulltime
40
€ 2495
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1690002410
11 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor Olympia te Oosterhout zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige allround intercedent die ons team komt versterken.

Als intercedent bij Olympia ben je ondernemer, coach, verkoper, recruiter, planner, en personeelsmanager in één. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van groei van zowel ons marktaandeel bij bestaande als bij nieuwe klanten. Je bent intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat en gaat voor de match tussen deze partijen. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep kandidaten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen, schrikken je niet af. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.
Je maakt onderdeel uit van het team Oosterhout, bestaande uit 6 directe collega’s.

Waar ga je werken?

Werken bij Olympia Oosterhout betekent werken bij een uitzendorganisatie die zich van haar concurrenten onderscheidt door het feit dat Olympia als enige landelijke organisatie een franchiseorganisatie is. Dat maakt ons bijzonder. De spirit van ondernemerschap tekent onze cultuur. Mede door onze ondernemende cultuur bieden wij onze medewerkers veel ontwikkel- en groei perspectief. Olympia is no nonsens, passievol, eerlijk en oprecht in haar aanpak. Al jaren groeit Olympia sneller dan de markt. In de afgelopen 10 jaar bedroeg de jaarlijkse omzetgroei gemiddeld meer dan 20%. De verklaring voor ons succes is helder: we gaan ervoor. Met enthousiasme, werkend vanuit ons eigen talent en kracht, kwaliteit en inzet weten we onze positie sterker te maken. Met onze uitzendkrachten, klanten, met elkaar en met jou?

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar jou als je minimaal MBO werk- en denkniveau hebt, je iemand bent die graag initiatief neemt, pro actief zaken signaleert, aanpakt én doorpakt! Je hebt ervaring in klantcontact en in de zakelijke dienstverlening. Je houdt van samenwerken en je bent graag in contact met zowel kandidaat als opdrachtgever. Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en binnen dynamiek goed prioriteiten stellen. Je bent flexibel in werkzaamheden en werktijden en neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van gezamenlijk resultaat. Uiteraard is het een pre dat je ervaring hebt in bemiddeling/plannen van kandidaten.

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in een enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neer zetten. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je werkervaring.

Deze fulltime functie is met uitzicht op een vast dienstverband.
Aangezien we voortdurend in ontwikkeling zijn is deze functie ter uitbreiding van ons team.

Sales/consultant/werving en selectie/tilburg/breda/den bosch/dordrecht/gorinchem

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Oosterhout staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Oosterhout. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Sabette Willemse.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!