Fulltime
34
€ 2210
Vast
LBO, MAVO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1920002802
16 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker in de 5 ploegendienst ga je samen met je ploeg het productiewerk van bouwmaterialen uitvoeren. Er zijn verschillende afdelingen met elk eigen (verschillende) werkzaamheden zoals een snijstraat, wapening, afdeling verpakking, afdeling expeditie het uitrijden van de gemaakte producten.
Jouw werkzaamheden zijn divers en afhankelijk van de afdeling waar de openstaande vacature is.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld. Zij zijn een specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Op deze locatie produceren zij deze producten.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en je hebt ervaring op de heftruck.

Verder voldoe je aan onderstaande wensen:

Minimaal VMBO werk- en denkniveau;
Je bent in staat om binnen 6 weken via Olympia je VCA te halen;
(meestal via e-learning of klassikaal als daar je voorkeur ligt)

Extra Keywords; Meppel, Zwolle, Emmeloord, Hoogeveen, Nachtdienst, Full time, voltijd, onbepaalde tijd, productiemedewerkers, productiebedrijf, productiewerk, ploegendienst, heftruckchauffeur, logistiek, Heerenveen, Wolvega, Hattem, fulltime, tijdelijk dienstverband.

Wat mag je verwachten?

Salaris bruto per uur € 12,74 met een ploegentoeslag van 28% per uur. Je werkt gemiddeld 33.6 uur per 13 weken in een 5 ploegenrooster. (2 ochtenddiensten, 2 middagdiensten, 2 nachtdiensten en 4 dagen vrij)
2-ploegen= 12% toeslag, 3-ploegen = 20% toeslag, 5-ploegen= 28%
Reiskostenvergoeding volgens CAO Kalkzandsteen & Cellenbetonindustrie

Dit is een vacature voor - zoals het nu lijkt - een tijdelijke periode (langdurige ziekte) maar gezien het verloop in de diverse ploegen is een dienstverband voor langere tijd zeker niet uitgesloten. Verder wordt er de mogelijkheid geboden om door te groeien in de verschillende ploegen.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Meppel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Meppel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Annemarie Viellevoye.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!