Fulltime
40
€ 2500
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250004096
09 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als teammanager heb je een rol met veel verantwoordelijkheden, uitdagingen en bevoegdheden. Feitelijk ben jij samen met jouw team eindverantwoordelijk voor een aantal grote KCC accounts binnen de regio Groningen. Samen met het team, voorzie je bestaande klanten van de juiste mensen. Je bouwt waardevolle en duurzame werkrelaties op met zowel onze klanten als met de uitzendkrachten. Voor jouw klanten ben je dé HR businesspartner voor het leveren van flexibiliteit en het bieden van het passende antwoord op HR gerelateerde vraagstukken. Je richt de processen zo in zodat jij en je collega's ongecompliceerd aan resultaten kunnen werken. Je denkt proactief mee over hoe we onze dienstverlening kunnen (door)ontwikkelen. Je kent het klappen van de zweep na een aantal jaren als intercedent of leidinggevende binnen de uitzendbranche gewerkt te hebben.

Kortom: door elke dag met passie, plezier en overtuiging aan de slag te gaan, creëer je jouw eigen succes, het succes van het team KCC Groningen en van Olympia!

Waar ga je werken?

Bij Olympia houden we van werk. Wij verbinden mensen met bedrijven en organisaties. Elke dag kiezen meer dan 10.000 mensen met ons voor werk van betekenis. Werk waarmee zij weer betekenis kunnen geven aan hun leven of aan dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen.Als je bij ons komt werken, krijg je er 700 collega’s bij. Verdeeld over een Olympia Service Center en ruim 130 vestigingen. Dat ondernemerschap kenmerkt ons. Eigen initiatief wordt beloond en ideeën worden op prijs gesteld. Zo groeien we als mens, als collega, als bedrijf, als samenleving. Dit biedt kansen voor iedereen.

In de provincie hebben wij drie vestigingen in de stad Groningen, Veendam en Delfzijl. We werken op een unieke manier met elkaar samen. Het zijn "onze" winkels waar we gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn. We zetten samen de schouders eronder en iedereen wordt ingezet op zijn of haar specialiteit en sterktes. Daarnaast hebben we lekkere Nespresso koffie, op de achtergrond leuke muziek door middel van Sonos speakers en we lunchen altijd samen. Daarnaast gaan we geregeld samen wat doen. Denk aan een spelletjesavond, lekker eten, kerstontbijt of een vrijdagmiddagborrel. Wellicht binnenkort ook met jou?

Wie ben je?

Als teammanager zit het ondernemen in je bloed en heb je al een aantal jaren ervaring binnen de uitzendbranche. Je bent commercieel sterk en hebt oog voor specifieke behoefte in verschillende markten. Daarnaast zoeken wij iemand die:
• HBO werk en denkniveau heeft;
• Initiatief neem en resultaatgericht is;
• Een motiverende coach en ervaring heeft met leidinggeven;
• Gevoel heeft voor het stellen van prioriteiten;
• Goed is in processen, het uitrollen en overbrengen ervan;
• In het bezit is van een rijbewijs B;
• Bij voorkeur fulltime beschikbaar is, anders minimaal 32 uur;
• Bij voorkeur ervaring heeft in het bedienen van grote volume klanten;
• Zich kan identificeren met de merkbelofte en kernwaarden van Olympia.

Wat mag je verwachten?

We bieden een uitdagende, dynamische functie binnen een enthousiast team. Je werkt met leuke collega's in een jong en hecht team. Je directe collega’s zijn Harald, Nina, Féline, Nienke, Marije en Marieke. Collega’s die net als jij handelsgeest, durf, daadkracht en energie uitstralen.
Door de grote afwisseling in de functie is geen dag hetzelfde. Uiteraard kun je ondersteuning verwachten, word je ingewerkt en kun je opleidingen volgen aan de Olympia Academy bij Corrie. Bij ons voel je je op je gemak, je kunt groeien en er is veel ruimte voor eigen inbreng.
Daarnaast gaat het om een fulltime dienstverband met vast werk voor langere duur. Je krijgt 25 vakantiedagen 6,5 ADV dagen en een extra vrije dag op je verjaardag!
Een marktconform salaris (Tussen de €2500-2900 per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring), incentives en geregeld leuke uitjes en extraatjes. Daarnaast kun je gebruik maken van de vestigingsauto voor woon-werk en ontvang je een laptop en smartphone.

Ben jij geknipt voor deze baan? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Voor vragen kun je terecht bij Roanne Nijkamp. Zij is bereikbaar via 050-311 2500.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Wichard de Groot.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!