Fulltime
40
€ 1617
Tijdelijk
Ongeschoold
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1260001297
18 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
'S morgens om kwart voor 8 neem je eerst een kop koffie in de kantine en klets je bij met je collega's. De bel gaat om 8:00 uur en met z'n allen loop je naar de werkplek.

Hier staat het werk klaar en zie jij met welk parfummerk jij gaat werken. Eerst zorg je ervoor dat je stoel goed staat want je moet er nog de hele dag op zitten. Alles klaar? Aan de slag! Vandaag zorg jij ervoor dat de folies van het parfumdoosje afgaan zodat jouw collega naast je de volgende stap kan gaan doen. Jij hebt er een parfumdoosje tussen waar een deuk in zit, deze geef je af bij je leidinggevende want kwaliteit staat voorop voor de klant. Jij vind het niet erg om dezelfde taak te moeten doen en ziet het juist als extra uitdaging om er een goede handigheid in te krijgen.

'S middags samen met de collega's gezellig lunchen. Na de pauze ga je samen met het team verder met het werk zodat de klant de producten op tijd binnen krijgt. Ineens gaat de bel om 17:00 uur en is de werkdag al om. Nog even kletsen met de collega's en gauw naar huis!

Waar ga je werken?

In de provincie van Groningen in Farmsum staat een grote handelsorganisatie welke parfum, cosmetica en drank exporteert.
Hierdoor krijg jij de nieuwste geuren in handen en weet jij wat de limited editions zijn bij cosmetica! Op de werkvloer zit jij samen met andere collega's aan een tafel met de radio op de achtergrond zodat je ook bij kunt blijven met het nieuws.
Het is een georganiseerde, netjes en opgeruimd magazijn waar je komt te werken. In het bedrijf is er veel structuur en zal je niet snel van je pas worden gebracht.
Ervaring in productiewerk is niet nodig, jij zal worden opgeleid om dit werk te kunnen doen.

Wie ben je?

Zie jij dit al helemaal als jouw werkdag zitten en zit je vol energie om aan deze uitdaging te beginnen lees dan nog eventjes door.

Want ben jij iemand die:

  • In de omgeving van Delfzijl woont;
  • Fulltime beschikbaar is;
  • Ten minste 3 maanden beschikbaar is.

Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten?

  • Je gaat aan de slag bij een toonaangevende werkgever;
  • Ben je 22 jaar of ouder dan verdien je € 9,33 bruto per uur;
  • Je komt te werken in een fijne, informele werksfeer;
  • Het gaat om tijdelijk dienstverband, maar de kans is groot dat je er langer kan blijven;
  • Je krijgt na 3 maanden toegang tot het eigen fitnesscentrum waar je gratis kan sporten.
Zie je deze baan helemaal zitten als productiemedewerker of productiemedewerkster? Dan willen wij jou van harte uitnodigen om te solliciteren via de sollicitatiebutton. Wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je altijd contact opnemen met Sanne op telefoonnummer: 0596 63 11 33 of via het e-mailadres: planning.groningen@olympia.nl.

Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Delfzijl staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Delfzijl. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Sanne van Zon.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!