Fulltime
40
€ 2253
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1720002110
16 april 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Je houdt je als CAD/CAM-Engineer bezig met training geven, implementeren, begeleiden en support geven aan gebruikers van onze CAD/CAM-pakketten bij productiebedrijven in het MKB.

De nadruk ligt op 3D-omgevingen, Solid-Modeling en complexe surfaces.
Je kunt ook een actieve rol spelen in het pré-sales traject. De klanten waar je mee in aanraking komt, zijn productiebedrijven met CNC-gestuurde machines. Deze bedrijven bieden een afwisselende, uitdagende en hoog technologische werkomgeving.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij onze klant dat gespecialiseerd is in softwaresystemen, deze softwaresystemen programmeren draai en freze banken.
Gevestigd in de omgeving van Apeldoorn.

Wie ben je?

  • Je hebt affiniteit met CAD/CAM;
  • Je hebt ervaring met programmeertaal (Visual Basic);
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigdheden;
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding informatica met affiniteit voor werktuigbouwkunde of je hebt een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde met affiniteit voor informatica of door werkervaring verkregen op gelijkwaardig niveau.

Wat mag je verwachten?

  • Een marktconform salaris;
  • Zelfstandig werken in een gevarieerd en enthousiast team;
  • Een bedrijf dat de mogelijkheden biedt om door te groeien;
  • Een fulltime baan met uitzicht op vast werk voor onbepaalde tijd.
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Apeldoorn staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Apeldoorn. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Maurice Finke.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!