Parttime
24
€ 2060
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5050000518
14 maart 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor onze Inhouse vestigingen in Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste Parttime Inhouse Recruiter. Als Inhouse Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van top kandidaten bij onze Inhouse klanten, waaronder het DC van Samsung. Je reageert pro-actief en adequaat op (ad-hoc) aanvragen die vanuit je collega’s uitgezet worden. Daarnaast ben je de belangrijkste schakel voor je collega’s, want alleen jij vindt de beste kandidaten voor de betreffende functies. Je bent werkzaam op onze vestiging in Tilburg en af en toe op locatie bij onze klant.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Verantwoordelijk voor de werving en selectie van de gehele logistieke poule van Samsung, Audax en Renewi
 • Houden van sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten
 • Administratief verwerken van alle (potentiële) kandidaten in het Management Systeem
 • Aanmaken van contracten en plaatsingen inclusief alle administratie
 • Aanspreekpunt van kandidaat voor indiensttreding
Je maakt onderdeel uit van een team, bestaande uit 7 collega’s. Binnen deze rol leg je verantwoording af aan de Junior Accountspecialist.

Waar ga je werken?

Bij Olympia houden we van werk. Wij verbinden mensen met bedrijven en organisaties. Elke dag kiezen meer dan 10.000 mensen met ons voor werk van betekenis. Werk waarmee zij weer betekenis kunnen geven aan hun leven of aan dat van anderen. Werken bij Olympia betekent werken bij een uitzendorganisatie die zich van haar concurrenten onderscheidt door het feit dat Olympia als enige franchiseorganisatie is. Dat ondernemerschap kenmerkt ons. Eigen initiatief wordt beloond en ideeën worden op prijs gesteld. Zo groeien we als mens, als collega, als bedrijf, als samenleving. Dit biedt kansen voor iedereen.

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team op de vestiging in Tilburg.. We zetten samen de schouders eronder en iedereen wordt ingezet op zijn of haar specialiteiten en sterktes. Daarnaast hebben we lekkere koffie en lunchen we elke dag samen! We gaan geregeld samen wat doen, denk aan lekker eten of bijvoorbeeld een avondje uit. Wellicht binnenkort ook met jou?

Wie ben je?

Als Inhouse Recruiter ben je klantgericht, je anticipeert proactief op aanvragen en daarbij de wensen van de klant en bouwt een goede relatie op met zowel onze klant als de uitzendkrachten. Je bent resultaatgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je beschikt over uitstekende
communicatieve vaardigheden en kunt goed omgaan met druk. Je bent zichtbaar enthousiast en beschikt verder over:

 • MBO+/HBO werk – en denkniveau;
 • Ervaring in de commerciële dienstverlening;
 • Ervaring als recruiter is een pré;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zelfsturend vermogen;
 • Flexibel inzetbaar;

Wat mag je verwachten?

Als je bij Olympia aan de slag gaat als Inhouse Recruiter, kun je naast een goed marktconform salaris rekenen op het volgende:

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen op basis van een 40 uur contract en aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen;
 • Een baan binnen een dynamische, inspirerende en ondernemende organisatie waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie aanstekelijk werkt. De door jou ingebrachte kennis en vernieuwende ideeën krijgen alle ruimte!
 • Een betekenisvolle dag vanuit Olympia. Naar eigen inzicht in te vullen.
 • Werken op een nieuwe locatie in het centrum van Tilburg, recht tegenover het station.
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Tilburg staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Tilburg. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Geert Smits.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!