Fulltime
40
€ 2500
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1510002648
12 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

In de rol van Content Marketeer | SEO specialist mag jij jezelf in deze functie uitleven met o.a. het schrijven van duidelijke en aansprekende content voor de doelgroep (zowel zakelijk als particulier), het verbeteren van de organische posities in de verschillende zoekmachines (Google, YouTube etc.) en natuurlijk een groei in organisch verkeer.

Je ziet het als een uitdaging om jouw kennis over content (en SEO) in de praktijk te brengen en zo bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Natuurlijk krijg jij hierbij de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen, nieuwe technieken toe te passen en zo de positie van de organisatie in de markt verder te versterken.

Een aantal van je werkzaamheden:

  • Schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten (met een technisch karakter)
  • Verbeteren van bestaande content
  • Adviseren over beeld- en video content
  • Linkbuilding

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een jonge en snel groeiende onderneming in Zevenaar.

Wie ben je?

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (en een opleiding richting marketing)
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift (Duits is een pré)
  • Je hebt ervaring met SEO / content marketing

Wat mag je verwachten?

Een fulltime baan in een enthousiast en gedreven team, de ruimte om je volledig te ontplooien en al je creatieve ideeën een platform te geven.

Uiteraard gelden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 vakantiedagen, 12 ATV-dagen, een goede CAO én natuurlijk een prettige werksfeer.Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding, maar zeker marktconform.
Je krijgt direct een contract bij deze organisatie aangeboden en een zal starten met een tijdelijke overeenkomst die in de toekomst, bij goed functioneren, kan worden omgezet naar een vaste aanstelling.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zevenaar staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zevenaar. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Gitta Walvoort.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!