Fulltime
40
€ 2100
Vast
MBO, HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1730001725
11 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Jouw stap naar Olympia in Roosendaal is de snelste weg naar een leuke fulltime baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, in heel Nederland. Jouw indrukwekkende pragmatische instinct komt goed van pas, omdat jij ons komt versterken om alles voor onze kandidaten in het MKB (Midden en klein bedrijf) in orde te maken.
In deze functie ligt het zwaartepunt aan de kandidaat zijde. Jij krijgt een kick wanneer een kandidaat helemaal op zijn of haar plek zit bij een van onze opdrachtgevers in de regio van ROOSENDAAL. Ergens eenmalig een kandidaat plaatsen is voor jou echt niet goed genoeg: je wilt tientallen vacatures per bedrijf kunnen invullen. Dat is jouw doel, daar ga je voor en niks stopt jou!

Wat doe jij als Fulltime intercedent MKB?

 • Jij hebt één belangrijke taak: alles regelen voor onze kandidaten en uitzendkrachten!
 • Uiteraard ga je ook kandidaten matchen, maar dit doe je alleen als jij de enige bent die precies weet wat voor kandidaat onse opdrachtgever zoekt;
 • Je legt de zaken vast in ons CRM systeem;
 • Je deelt je kennis en kunde met je collega's;
 • Je werkt samen met 3 andere collega's en samen vorm je het team wat klaar staat voor onze kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers;
 • Je zorgt ervoor dat jouw collega back office specialist vanuit jou alle documentatie tijdig ontvangt zodat zij de plaatsingen van de kandidaten in orde kan maken.


Over de vestiging in Roosendaal; Olympia is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo!

Waar ga je werken?

Wij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij staan stil bij de betekenis van het werk dat we doen. Daarom maken wij andere keuzes. We delen meer kennis, we gaan bewuster om met onze omgeving en we leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.

Wij werken graag samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. Met opdrachtgevers die kijken naar wie mensen zijn en wat ze kunnen. Wij werken graag samen, omdat we mensen de ruimte geven te groeien en zich te ontwikkelen. Zodat ze échte waarde kunnen toevoegen. Want daar wordt uiteindelijk iedereen beter van.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak: we willen onze opdrachtgevers én onze kandidaten goed leren kennen. Zodat we weten wat hen beweegt, wat ze belangrijk vinden in hun werk en hun leven. Hoe ze willen groeien en zich ontwikkelen. Alleen dan kunnen we met succes de juiste mensen aan de juiste organisaties verbinden.

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigen beheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben zowel de drive als resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Wie ben je?

Wat we verwachten we van jou wanneer je start binnen ons team als intercedent?

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag bij onze vestiging in Roosendaal?
Herken jij jezelf in onderstaande wensen:

 • Een afgeronde opleiding, minimaal MBO;
 • Ben jij gemotiveerd?
 • Ben je nieuwsgierig en wil je iedere dag iets nieuws leren van je collega's?
 • Goede zin en nieuwsgierig;
 • Willen samenwerken met de allerleukste collega's van Roosendaal;
 • Wil jij samen met het team leuke uitjes doen?
 • Rijbewijs B, zou een mooie aanvulling zijn;
 • Woonachtig in West Brabant;
Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook vanuit ons pand de Mac en Burger King zien liggen en iedere vrijdag samen met ons een Mac eten of lunchen? Wij zijn op zoek naar een collega die samen met het team mooie successen wil bereiken en realiseren.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan waar je veel kan leren. Ervaring is geen must maar motivatie en goede zin wel! Wij zijn een hecht team en op zoek naar uitbreiding. We willen naast inhoudelijke uitdagingen ook samen leuke dingen doen.

Daarnaast heb je 25 vakantie dagen en ruimte voor training en opleiding. Een goede pensioenvoorziening en trainingen via de Olympia Academy. Naast jouw salaris hebben wij maandelijks een Bruto bonus tussen de € 1.000,- en € 2.000,-.

Wij kijken uit naar jouw reactie en motivatie, dat mag online. Heb je interesse mag je ook telefonisch contact opnemen. Joyce is te bereiken onder nummer 0165 599323.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Roosendaal staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Roosendaal. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Brigitte van Beurden.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!