Fulltime
40
€ 2600
Tijdelijk met uitzicht op vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1290002449
08 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Werkvoorbereiders zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van een project. In de meeste gevallen zijn ze werkzaam op kantoor. En vanaf daar bezig met het voorbereiden van een bouwproject. Met name het voortraject speelt een belangrijke rol. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat er een goede planning is, voldoende en bekwaam personeel inzetbaar is en dat alle materialen beschikbaar zijn. Verder ben je verantwoordelijk voor het kostenplaatje. En eventueel voor het aanleveren van de technische tekeningen. Na het voortraject blijf je de voortgang van het project in de gaten houden. Door bijvoorbeeld de projectlocatie te bezoeken.

Het controleren van orders op juistheid.
Het technische uitwerken van orders.
Het verzorgen van de juiste inkoop van ordergerichte materialen en de communicatie met de klant over de aan te leveren informatie en verdere benodigdheden vallen onder jouw algemene takenpakket.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf die pre-fab bouwmaterialen maakt.
Dit bedrijf zoekt een fulltime werkvoorbereider met uitzicht op een vast dienstverband.
Het bedrijf zit in S' Gravendeel, dit is onder de rook van Dordrecht.

Wie ben je?

  • Je bent een topper in teamwork
  • Je kunt je aanpassen, dit omdat de bouw een snel veranderde omgeving is.
  • Je hebt kennis er ervaring met Auto-Cad
  • Je hebt kennis van dakconstructies
  • Je hebt zeker geen 9-5 mentaliteit

Wat mag je verwachten?

Wij bieden jou een baan voor bepaalde tijd full-time met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt direct in dienst bij het bedrijf op basis van werving en selectie.

Salaris en arbeidsvoorwaarden in overleg.
Op vrijdag eet je lekker een frietje mee met je collega's.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Oud-Beijerland staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Oud-Beijerland. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Barbara Stouten.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!