Fulltime
40
€ 2200
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1200002299
07 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

In deze functie hou jij je bezig met het gehele wervingsproces, van begin tot eind. Als intercedent bij Olympia ben je ondernemer, coach / adviseur, consultant, accountmanager én personeelsmanager in één.

Onze medewerkers en opdrachtgevers staan op nummer één; het is daarom belangrijk zorg te dragen voor een goede match en eraan bij te dragen dat medewerkers elke dag met plezier naar hun werk gaan en opdrachtgevers blij zijn met hun nieuwe werknemer.

Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen kandidaten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door het telefonisch te woord staan, maar ook door bij je klanten op bezoek te gaan.

Het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen, schrikken je niet af. Je hebt interesse in de gebieden sales, marketing, administratie, ICT, logistiek en techniek.

Je maakt onderdeel uit van een klein maar gezellig team in Venlo. Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn op jouw lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen je hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Relatiebeheer en het uitbreiden van relaties vind je leuk.

Waar ga je werken?

Olympia Werving & Selectie en uitzendbureau is het grootste lokale uitzendbureau van Nederland.

Onze vestigingen worden geleid door ondernemers en vestigingsmanagers die dicht in hun lokale marktgebied staan. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur.

Wij onderscheiden ons in de markt door oprechte interesse te tonen in bedrijven en mensen. Het is onze drive een bijdrage te leveren aan de groei van bedrijven door het leveren van kwalitatief, excellente kandidaten. Dit doen wij door uitgebreid kennis te maken met het bedrijf om zo te kunnen bepalen welke kandidaten op zowel de harde criteria als op de bedrijfscultuur het beste bij het bedrijf passen. Uiteraard spreken wij al onze kandidaten uitgebreid om die perfecte match ook te kunnen maken.

Wij vinden het belangrijk dat kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers zich prettig en welkom voelen bij het contact met ons en de diensten die wij leveren.

Het kantoor in Venlo is gevestigd in het centrum en ligt op ca. 5 minuutjes lopen van het station en dus ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen: het team wordt aangestuurd door een manager en onze regiomanager is ook regelmatig op
kantoor.

Wie ben je?

Allereerst zijn wij op zoek naar een gezellige collega die enthousiast en ondernemend is. Je hebt een HBO opleiding met enige jaren werkervaring, het liefst in de commerciële dienstverlening of de uitzendbranche.

Je bent communicatief sterk, hebt doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je schrikt niet van de bijkomende administratieve taken. Daarnaast wil je net dat stapje extra zetten voor de klant en de kandidaat zodat zij zich verbonden blijven voelen met Olympia. Je hebt al enige werkervaring via stage of een eerdere baan.

De functie is fulltime (40 uur per week) en je woont in Venlo of omgeving. Naast Nederlands (en eventueel dialect), spreek je bij voorkeur ook goed Engels en Duits.

Is bovenstaande vacature jou op het lijf geschreven? Denk jij een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan dit dynamische team? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Voor vragen bel gerust naar Stacey-Jane via 06-577 33574

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een klein team met een gezonde groei-ambitie. Geen dag is hetzelfde! Hiervoor word je uiteraard goed opgeleid, ingewerkt en ondersteund. Daarnaast krijg je een marktconform salaris tussen €1.900- €2.300 afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, 25 vakantiedagen en 6,5 dagen ADV. Ook is er een interessante bonusstructuur en een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer afstand €0,19 per kilometer.

Binnen deze baan is er plaats voor eigen input en zijn er doorgroeimogelijkheden.

Het is hard werken, maar binnen het team wordt ook veel gelachen met elkaar. Ieder jaar kijkt iedereen weer uit naar het fantastische personeelsfeest waar alle vestigingen uit het land samenkomen. Elke werkweek sluiten we af met een gezellig vrijdagmiddagborrel op de vestiging.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Venlo staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Venlo. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Stacey Roks.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!