Fulltime
40
€ 3000
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1240003370
14 maart 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor Olympia Cuijk zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager. Ben jij op zoek naar de volgende stap binnen de uitzendbranche? Dan zoeken wij jou!

Als vestigingsmanager heb je een rol met veel verantwoordelijkheden, uitdagingen en bevoegdheden.
Samen met jouw team voorzie je nieuwe en bestaande klanten van de juiste mensen. Je bouwt waardevolle en duurzame relaties op met zowel de inleners als de uitzendkrachten. Voor jouw klanten ben je de HR businesspartner voor het leveren van flexibiliteit en het bieden van passend antwoord op HR gerelateerde vraagstukken. Je bent aanspreekpunt voor klanten op tactisch en strategisch niveau. Daarnaast ben je continue gericht op het optimaliseren van onze processen. Je denkt pro-actief mee over hoe we onze dienstverlening kunnen (door)ontwikkelen. Jij bepaalt wat nodig is om het optimale resultaat uit jouw regio en jouw team te halen.

Uiteraard ben je maximaal gericht op de persoonlijke groei en ontwikkeling van jouw team. Dankzij jouw aansturing, coaching, kennis, visie, leiding, richting en grip, stel je hen in staat hun doelstellingen te realiseren.
Hierbij kun je rekenen op de ondersteuning vanuit ons Servicecenter waar meerdere specialiseren klaar staan om jou te helpen om de juiste keuzes te maken en deze vervolgens succesvol te implementeren. In deze rol leg je verantwoording af aan de regiomanager.

Kortom: door elke dag met passie, plezier en overtuiging aan de slag te gaan, creëer je jouw eigen succes samen met jouw team!

Waar ga je werken?

Werken bij Olympia betekent werken bij een uitzendorganisatie die zich van haar concurrenten onderscheidt door het feit dat Olympia als enige landelijke organisatie een franchiseorganisatie is. Dat maakt ons bijzonder. De spirit van ondernemerschap tekent onze cultuur. Mede door onze ondernemende cultuur bieden wij onze medewerkers veel ontwikkel- en groei perspectief. Olympia is no nonsens, recht door zee en eerlijk en oprecht in haar aanpak. Afspraak is afspraak. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Al jaren groeit Olympia sneller dan de markt. In de afgelopen 10 jaar bedroeg de jaarlijkse omzetgroei gemiddeld meer dan 20%. De verklaring voor ons succes is helder: we gaan ervoor. Met enthousiasme, kwaliteit en inzet weten we onze positie sterker te maken. Met onze uitzendkrachten, klanten, met elkaar en met jou?

Wie ben je?

Als vestigingsmanager zit het ondernemen je in het bloed en heb je een ongekende passie voor de arbeidsmarkt. Je ziet het als een uitdaging om de vestiging te laten groeien en jouw marktgebied te leren kennen. Daarnaast heb je de ambitie om werving en selectie bij Olympia op de kaart te zetten.

Geen dag is hetzelfde en je moet, samen met jouw team, de prioriteiten en doelstellingen op de lange en korte termijn goed beheersbaar maken.

Je bent commercieel strategisch sterk en bent in staat een goede en duurzame relatie met klanten op te bouwen.
Je bent op zoek naar zelfstandigheid en uitdaging en doelgericht om met jouw vestiging de (financiële) doelstellingen te behalen.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar (leidinggevende) ervaring in de uitzendbranche;
  • Rijbewijs B;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat mag je verwachten?

  • Een goed salaris van 3000 euro per maand obv 40 uur per week;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, 25 vakantiedagen, 6.5 ADV dagen en aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen;
  • De mogelijkheid op een vaste aanstelling.
Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die werk betekenis geeft. Een zelfstandige functie, waarin je deel uitmaakt van een groot team. De vestiging Cuijk bestaat uit 3 FTE. Olympia is een franchise organisatie en je wordt onderdeel van in totaal 30 werknemers verspreid over Wijchen,
Nijmegen, Cuijk, Helmond en Venray. We behalen onze doelen al jaren met zijn allen en met enorm veel plezier.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Cuijk staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Cuijk. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Dianne Willems.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!