Fulltime
40
€ 2500
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1590004206
07 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij dol op de kerstdagen en pak jij altijd uit met het decoreren van een uitgebreid verlicht miniatuur dorp? Dan is dit voor jouw een geweldige plek om te werken als backoffice medewerker.

Als fulltime backoffice medewerker ben jij verantwoordelijke vanaf het orderproces tot aan de aflevering in de winkel. Daarnaast onderhoud je contacten met het magazijn en diverse transportbedrijven voor het bezorgen van de goederen in heel Europa. Ook heb je mail contact met je hoofdkantoor in Hong Kong. Vcor de rest ben je bezig met alle andere voorkomende administratieve taken samen met je team.
Bij dit bedrijf staat klantgerichtheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel en jij helpt om dit op een hoog level te behouden.

Waar ga je werken?

Een grote internationale organisatie die veel artikelen verhandelt wereldwijd

Wie ben je?

Naast dat je administratief goed onderlegd bent, voldoe je aan onderstaande punten:

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in soortgelijke functie
  • Je hebt goede computervaardigheden en in het bijzonder met Excel.
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en het liefst nog een andere bijzondere taal.

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in een fulltime functie binnen een dynamische internationale organisatie. Je werkt in een team van 7 mensen waarin je met elkaar hard werkt en er tussendoor tijd is voor een gezonde dosis humor.
Bij aanvang krijg je een contract voor bepaalde tijd via Olympia en word je t.z.t. op contract genomen bij de opdrachtgever.

Dit bedrijf is gevestigd nabij Leiden maar ook de bereiken vanuit de richting Amsterdam.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ginger Klink.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!