Fulltime
32
€ 2600
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1030000786
07 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

In de functie van secretaresse ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Je bent de directe ondersteuning van de project directeur. Denk hierbij aan taken zoals notuleren van vergaderingen, agenda beheer en voorbereiden van een overleg. Daarnaast houdt jij je ook nog bezig met het opstellen van rapportages en het maken van powerpoint presentaties.
Waar nodig ondersteun je ook het management team.

Waar ga je werken?

Onze opdracht gever draagt zorg voor de verbetering van de infrastructuur. Tijdens het sollicitatie gesprek zal meer uitleg gegeven worden over het bedrijf.
De functie start in Rotterdam Alexander, vanaf begin 2019 vind de functie plaats in Vlaardingen.

Wie ben je?

Je bent ondernemend en enthousiast. Je pakt zaken snel op en bent stressbestendig. Je hebt een goede beheersing van Outlook en het Office pakket. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
Je beschikt over MBO4/HBO werk- en denk niveau en bent flexibel in werktijden en dagen waar nodig.
Daarnaast heb jij affiniteit met de technische sector.

Wat mag je verwachten?

  • Fulltime functie o.b.v. 32 – 40 uur per week
  • werkzaam in Rotterdam Alexander tot begin 2019, daarna in Vlaardingen
  • Dit is een tijdelijke baan tot minimaal eind 2022
  • Projectcontract
  • Je bent in het bezit van een VCA basis certificaat of bereid om deze te halen
  • Als je via Olympia gaat werken, kan je al vanaf € 13,95 per maand onbeperkt sporten en heb je de keuze uit meer dan 100 locaties van de fitnessketens Fit For Free, SportCity, Achmea health Centers en Fit20

(Directiesecretaresse, notulist, Den Haag, Delft, Schiedam, Rijswijk, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Full time, vast werk, bepaalde duur)

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Maassluis staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Maassluis. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Shannen Burger.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!