Fulltime, Parttime
40
€ 2200
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
MBO, HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
2150000468
07 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

In deze functie hou jij je bezig met het gehele wervingsproces, van begin tot eind. Als consultant bij Olympia ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Onze medewerkers en opdrachtgevers staan op nummer één; het is daarom belangrijk zorg te dragen voor een goede match en eraan bij te dragen dat medewerkers elke dag met plezier naar hun werk gaan en opdrachtgevers blij zijn met hun nieuwe werknemer. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen kandidaten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door het telefonisch te woord staan, maar ook door bij je klanten op bezoek te gaan.
Het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie als consultant horen, schrikken je niet af. Je hebt interesse in de gebieden sales, marketing, administratie, ICT, logistiek en techniek.
Je maakt onderdeel uit van een klein betrokken team in Woerden. Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn op jouw lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen je hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Relatiebeheer en het uitbreiden van relaties vind je leuk.

Waar ga je werken?

Olympia Werving & Selectie en uitzendbureau is het grootste lokale uitzendbureau van Nederland. Onze vestigingen worden geleid door ondernemers en vestigingsmanagers die dicht in hun lokale marktgebied staan. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Wij onderscheiden ons in de markt door oprechte interesse te tonen in bedrijven en mensen. Het is onze drive een bijdrage te leveren aan de groei van bedrijven door het leveren van kwalitatief, excellente kandidaten. Dit doen wij door uitgebreid kennis te maken met het bedrijf om zo te kunnen bepalen welke kandidaten op zowel de harde criteria als op de bedrijfscultuur het beste bij het bedrijf passen. Uiteraard spreken wij al onze kandidaten uitgebreid om die perfecte match ook te kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers zich prettig en welkom voelen bij het contact met ons en de diensten die wij leveren.

Wie ben je?

Allereerst zijn wij op zoek naar een gezellige collega die enthousiast en ondernemend is. Je hebt een MBO+ opleiding met enige jaren werkervaring, het liefst in de commerciële dienstverlening of de uitzendbranche. Je bent communicatief sterk, hebt doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je schrikt niet van de bijkomende administratieve taken. Daarnaast wil je net dat stapje extra zetten voor de klant en de kandidaat zodat zij zich verbonden blijven voelen met Olympia. Je hebt al enige werkervaring via stage of een eerdere baan.
De functie is voor 32 uur tot 40 per week en je woont in de omgeving van Utrecht - Woerden,
Is bovenstaande vacature jou op het lijf geschreven? Denk jij een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan dit dynamische team? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via onze website!

Keywords: Accountmanager consultant intercedent administratief medewerker recruiter intercedent Sales relatiebeheerder commercieel medewerker HR medewerker personeelszaken Werving en Selectie medewerker Intercedent HRM P&O Personeelszaken strategisch advies partner Hotelschool Hotello Utrecht Woerden Gouda HBO Hotelmanagement Hotelschool Facility Management Full time Voltijd Full-time Voltijdbaan Vast werk Ondernemend Dynamisch Teamplayer Enthousiast Commercieel intercedent Accountmanager parttime part time fulltime vaste baan vast contract deeltijd Parttime PT

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een klein team met een gezonde groei-ambitie. Geen dag is hetzelfde! Hiervoor word je uiteraard goed opgeleid, ingewerkt en ondersteund. Daarnaast krijg je een marktconform salaris tussen €1.900- €2.300 afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Binnen deze baan is er plaats voor eigen input en zijn eventuele doorgroeimogelijkheden.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Woerden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Woerden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Martiene Veldhuis.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!