Fulltime
37.5
€ 1560
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1020002209
07 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij leergierig? Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij iets leuks voor je! Voor een goede relatie van ons in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Fulltime Administratief Medewerker.

Hoe zit jouw dag als Administratief Medewerker eruit?

Je begint maandag om 08:30 uur met het uitvoeren van de volgende werkzaamheden. Dit kan zijn het aanmaken van een dossier, het inscannen van een dossier, het opvragen van gegevens, correspondentie per telefoon en e-mail of de controle uitvoeren op de compleetheid van de dossiers. Het overgrote deel gaat automatisch, maar het is wel aan jou de taak om te controleren of alles goed is ingevoerd. Daarnaast pak je administratief werk op van de afdelingen Registergoed, Vennootschap en Familierecht. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden ga je secuur te werk en kan jij het tempo hoog houden. Rond een uur of 17:00 uur ben jij klaar met de werkzaamheden voor vandaag en kan je van je avond gaan genieten.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur en deinst er niet voor terug om soms over te werken of soms avonddiensten aan te pakken.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op de vacature!

Waar ga je werken?

Binnen dit Notariskantoor heerst een open en directe cultuur en ze gaan gezelligheid zeker niet uit de weg. Elke vrijdagmiddag is er namelijk een borrel en er wordt gezellig met elkaar geluncht.

Als Administratief Medewerker kom je te werken binnen een jong team van ongeveer 10 FTE op dit moment! Het is een sociaal team waarin veel geleerd wordt en waar je elkaar kan ondersteunen.

Wie ben je?

  • Per direct 37,5 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag;
  • MBO 4 niveau;
  • Administratieve ervaring is mooi meegenomen;
  • Ook stage telt mee als ervaring;
  • Woonachtig in Zoetermeer (of zéér directe omgeving).

Wat mag je verwachten?

  • Salaris conform CAO, per leeftijd:
18 jaar € 4,93
19 jaar € 5,70
20 jaar € 7,26
21 jaar € 8,81
22 jaar € 10,36
23 jaar of ouder € 10,36
  • Een vast contactpersoon;
  • Wekelijkse verloning;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf in de zin van een hogere functie, opleiding etc.
  • Geen reiskostenvergoeding aanwezig.
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zoetermeer staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zoetermeer. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lisanne van der Caaij.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!