Fulltime
40
€ 2000
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1840003097
07 februari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Maak jij de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat door oprechte interesse te tonen in beide en de behoeften aan elkaar te verbinden?

In deze functie houd je je bezig met het gehele wervingsproces, van begin tot eind. Als Intercedent bij Olympia ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Onze uitzendkrachten en opdrachtgevers staan op nummer één; het is daarom belangrijk zorg te dragen voor een goede match en eraan bij te dragen dat uitzendkrachten elke dag met plezier naar hun werk gaan en opdrachtgevers blij zijn met hun nieuwe werknemer. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door het telefonisch te woord staan, maar ook door bij je opdrachtgevers en uitzendkrachten op bezoek te gaan.
Het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie als intercedent horen schrikken je niet af. Je neemt vacatures aan, schrijft ze uit en zet ze online, bezoekt opdrachtgevers, zoekt kandidaten bij de vacatures en andersom, maakt contracten in orde, registreert en monitort verzuim en je houd je bezig met de binding en begeleiding van uitzendkrachten.

Je maakt onderdeel uit van het team Utrecht en zal de Unit Large Accounts gaan beheren. In deze rol ben je niet direct bezig met de harde sales, maar een echte verbinder, een relatiebeheerder voor zowel de uitzendkracht als de klant.

Binnen deze rol leg je verantwoording af aan de unit manager. Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn op jouw lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen je hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Utrecht.

Waar ga je werken?

Olympia is het grootste lokale uitzendbureau / werving en selectie bureau van Nederland. Onze vestigingen worden geleid door ondernemers en managers die dicht in hun lokale marktgebied staan. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Wij onderscheiden ons in de markt door oprechte interesse te tonen in bedrijven en mensen. Het is onze drive een bijdrage te leveren aan de groei van bedrijven door het leveren van kwalitatief, excellente kandidaten. Dit doen wij door uitgebreid kennis te maken met het bedrijf om zo te kunnen bepalen welke kandidaten op zowel de harde criteria als op de bedrijfscultuur het beste bij het bedrijf passen. Uiteraard spreken wij al onze kandidaten uitgebreid om die perfecte match ook te kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers zich prettig en welkom voelen bij het contact met ons en de diensten die wij leveren. We behandelen onze contacten als mens in plaats van als nummer; zo maken wij het verschil. Elke dag werken wij er hard aan om onze merkbelofte lading te geven: “Olympia geeft werk betekenis”.

Wie ben je?

Allereerst zijn wij op zoek naar een gezellige collega die enthousiast en ondernemend is. Je hebt een afgeronde HBO opleiding of een MBO+ opleiding met enige jaren werkervaring, het liefst in de de uitzendbranche. Je bent communicatief sterk, hebt doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast wil je net dat stapje extra zetten voor de klant en de kandidaat zodat zij zich verbonden blijven voelen met Olympia.
Is bovenstaande vacature jou op het lijf geschreven? Denk jij een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan dit dynamische team? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via onze website!

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een jong, informeel team van 5 enthousiaste collega’s. Geen dag is hetzelfde! Hiervoor word je uiteraard goed opgeleid en ondersteunt.
Hard werken wordt beloond, binnen Olympia zijn doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 6,5 dagen ADV. Binnen deze baan is er plaats voor eigen input en zijn eventuele doorgroeimogelijkheden. Het is hard werken, maar binnen het team wordt ook veel gelachen met elkaar. Ieder jaar kijkt iedereen weer uit naar het fantastische personeelsfeest waar alle vestigingen uit het land samenkomen.

Salarisindicatie is afhankelijk van je opleiding en gerichte werkervaring.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Utrecht staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Utrecht. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Tim van Soeren.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!