Fulltime
40
€ 2400
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO, HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250004252
11 januari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Wij zijn per direct op zoek naar klantexperts die in ploegen willen werken op de 24/7 afdeling van KPN.

Voor de 24/7 afdeling van KPN zijn we op zoek naar klantexperts die klanten te woord willen staan zowel overdag als in de nacht. Je gaat klanten te woord staan per telefoon, chat en social media. Je gaat in ploegen van 6 diensten werken: 2 dagdiensten, daarna 2 avonddiensten en tot slot 2 nachtdiensten. Daarna mag je lekker 4 dagen uitrusten.

Als klantexpert help jij klanten met vragen of problemen omtrent hun mobiel, internet of televisie abonnement. Van facturatievragen tot aan verhuizingen en van (licht) technische vraagstukken tot aan echte storingen. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van KPN. Verder komen commerciële vaardigheden goed van pas in deze functie. Je helpt de klant namelijk niet alleen met haar vragen of problemen maar je vraagt ook naar haar wensen, zodat je op basis van deze informatie je de klant kan adviseren over de aanschaf/wijziging van een product.

Een goede sfeer en ontwikkeling is erg belangrijk voor KPN. Je komt terecht in een toegankelijk team waarin naast hard werken ook tijd is voor ontspanning en gezelligheid. In de pauze heb je de mogelijkheid om in de uitgebreide kantine te eten en een potje te poolen met collega’s. KPN is een grote, snel groeiende en veranderende organisatie waarbij er regelmatig doorgroeimogelijkheden zijn.

Waar ga je werken?

Door te werken bij KPN werk je elke dag mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim 5 miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je erbovenop. Je kiest voor KPN als je impact wilt hebben en echt iets wil betekenen. Je bent trots op het werken bij KPN en helpt, samen met je collega’s, de klanten blij te maken. De kracht van KPN zit haar mensen. In Groningen is KPN gevestigd naast het Centraal Station. In het Contact Center in Groningen zorgen meer dan 600 customer service medewerkers dagelijks voor blije klanten. De missie van KPN is het leven vrijer, leuker en makkelijker te maken door te verbinden. Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige producten en diensten, zodat mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Tegelijkertijd wil KPN een welvarende en schonere wereld creëren. Lijkt het je leuk om onderdeel uit te gaan maken van deze toekomstgerichte, groeiende en duurzame organisatie? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Er zijn een paar dingen die we van je vragen:

  • Je bent bereid om in ploegendiensten te werken zowel overdag als in de nacht;
  • Je wilt graag één jaar bij KPN werken, maar het liefst blijf je veel langer!
  • Je beschikt minimaal over MBO werk- & denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift;
  • Dat je leergierig bent en het beste uit je zelf wilt halen;
  • Je beschikt over commerciële en communicatieve vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

KPN gelooft in werk op maat. Je hebt dus ook de mogelijkheid om je werk vorm te geven op een manier die voor jou goed werkt. Je kunt in ieder geval het volgende verwachten:

  • Startsalaris van € 12,05 bruto per uur;
  • Leuke toeslagen omdat je in ploegendiensten werkt;
  • Een laptop van de zaak, met de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Opleidingsbudget t.w.v. 1000 euro per jaar, wanneer je een half jaar in dienst bent
Interesse? Neem dan contact op met Féline Maatje 050 311 25 00 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.


Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Féline Maatje.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!