Fulltime
40
€ 3500
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1710002627
11 januari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als verkoopmanager werk je dagelijks met de luxe producten voor exclusieve thuisrecreatie. Je bezoekt potentiële klanten door heel Nederland, je werkt offertes uit en je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van nieuwe opdrachten en de uitbouw van het dealernetwerk. Je werkt actief aan de realisatie van je doelen.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Je stapt je auto van de zaak om een potentiële klant te bezoeken in Groningen. Jouw klant gaat eindelijk zijn/haar droom werkelijkheid laten worden, een zwembad in de tuin. Aan jou de taak de dromen van de klant te overtreffen en realiseerbaar te maken binnen het budget van je klant. Voor je collega’s van het montage team is het belangrijk een aantal technische aspecten vast te leggen zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Onderweg terug stop je nog even omdat je in de buurt bent van die goede architect waar je graag mee wilt samenwerken!

Waar ga je werken?

Een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de zwembad- en (thuis)wellness branche, gevestigd in Valkenswaard. Een organisatie met een platte structuur en een informele, no-nonsense cultuur. De organisatie realiseert zwembad, sauna en whirlpool plannen tot in elk detail. Bij het ontwerpen en aanleggen van een zwembad gaat het niet alleen om techniek maar ook over de integratie met de woning en het tuinontwerp. De organisatie kent alle aspecten van het vak en kan haar klanten inspireren met ideeën.

Wie ben je?

Je bent flexibel, prestatiegericht en je hebt ervaring in de sales. Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en je bent goed in het coachen en stimuleren van je collega's. Het is belangrijk dat je zelf verkoop bevorderende initiatieven gaat ontplooien. Je doet actief aan relatiebeheer met je particulieren klanten, dealers en de zakelijk klanten maar je gaat ook actief nieuwe klanten werven. Technische affiniteit is een pre. Het is een fulltime functie van maandag t/m vrijdag. Je hebt de vrijheid om afspraken in te plannen in de avond of op zaterdag.

Wat mag je verwachten?

Een fulltime, vast dienstverband met een bruto salaris van € 3500,- je kan dit uitbreiden met een aantrekkelijke provisieregeling, 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8%. Je krijgt een auto, telefoon en een laptop van de zaak. Het is een baan met veel vrijheid, je maakt je eigen planning.

Als je interesse hebt in deze baan, laat het ons dan weten via een online sollicitatie + korte motivatie.
We proberen alle sollicitaties zo snel mogelijk te behandelen en je uit te nodigen voor een gesprek op ons kantoor.

In de tussentijd kun je ons volgen op facebook. Als je een kijkje neemt, LIKE je ons meteen even?
https://www.facebook.com/Olympiauitzendbureauveldhoven/


Team Olympia Veldhoven staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Veldhoven. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lindsey Vromans.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!