Fulltime
40
€ 1906
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001252
11 januari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij werkzaam als monteur en wil jij graag de stap maken richting autocad tekenaar? Dan zoeken wij jou.

Wij zijn in samenwerking met een klant op zoek naar elektro- of installatiemonteurs die graag de stap willen maken naar autocad tekenaar. Dit gebeurd d.m.v. een interne en een externe opleiding.

Tijdens de 1e 2 maanden ga je vooral meekijken met de projecttekenaars. Je leert het bedrijf kennen, de klanten en de werksfeer. Vervolgens ga je een middag of avon naar school en zal je 1 of 2 dagdelen intern bij het bedrijf geschoold worden. Je gaat meekijken met de ervaren tekenaars en zal na verloop van tijd aansluiten bij projectgroepen. Hierin krijg je je eigen taken en verantwoordelijkheden. Nadat je de 2-jarige mbo niveau 4 opleiding tekenaar/ontwerper hebt afgerond ben je klaar met je traineeship en ga je aan het échte werk beginnen. Je wordt opgeleid tot een installateur, adviseur en een BIM/tekenaar in 1.

Waar ga je werken?

Onze klant is gevestigd in Assen en biedt haar medewerkers veel mogelijkheden om door te groeien. Dit kan door een rijbewijs, maar ook door rijbewijzen te halen. Ook worden er geregeld leuke uitjes geregeld en staan ze open voor flexibiliteit. Hun klanten zijn gevestigd in het noorden van Nederland en de lijntjes hierin zijn kort. Het team is zeer gemeleerd en daardoor is het altijd gezellig op kantoor.

Ze adviseren klanten m.b.t. het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hun gebouwen.

Wie ben je?

Je bent ambitieus ingesteld en bent geïnteresseerd in de constructie van gebouwen en bedrijven.

Verder neem je mee:

  • Minimaal een afgeronde MBO 2 opleiding richting techniek.
  • Minimaal 1 jaar ervaring als monteur in de installatie of elektrotechniek.
Is deze vacature helemaal voor jou bedoeld? Reageer dan meteen via de button! Benoem duidelijk in de motivatie waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken en we nemen contact met je op.

Wat mag je verwachten?

  • Een traineeship met uitzicht op een vast contract.
  • Doorgroeimogelijkheden intern tot een bepaalde specialisme.
  • Een startsalaris van minimaal €2000 bruto per maand op basis van 40 uur per week.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ranil Briek.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!