Fulltime
40
€ 2700
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1840003094
11 januari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als vrachtwagen chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt. Je bent bereid om lange dagen te maken en ook in het weekend inzetbaar te zijn. Daar staat tegenover dat je ook veel vrije tijd hebt op andere momenten.

Indien u in het bezit bent van een rijbewijs B of C kunt u opgeleid worden naar C + E.

Waar ga je werken?

Olympia Uitzendbureau is het grootste lokale uitzendbureau van Nederland. Onze vestigingen worden geleid door ondernemers en vestigingsmanagers die dicht in hun lokale marktgebied staan. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Wij onderscheiden ons in de markt
door oprechte interesse in bedrijven en mensen. Het is onze drive een bijdrage te leveren aan de
groei van bedrijven door het leveren van kwalitatief, excellente kandidaten. Dit doen wij door
uitgebreid kennis te maken met het bedrijf om zo te kunnen bepalen welke kandidaten op zowel de
harde criteria als op DNA het beste bij het bedrijf passen. Uiteraard spreken wij al onze kandidaten
uitgebreid om die perfecte match ook te kunnen maken!

Wie ben je?

We investeren graag in jouw droom. Het is daarom erg belangrijk van jou te horen wat je motivatie is.
Om met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur te starten dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B en minimaal 21 jaar oud te zijn. Verder ben jij representatief, sociaal en flexibel.
Daarnaast vragen we het volgende:

Je bent in bezit van een rijbewijs B;
Je hebt enkele jaren rij-ervaring;
Je bent minimaal 21 jaar oud;
Je hebt minimaal een MBO-3 werk- & denkniveau;
Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
Je gezichtsvermogen is uitstekend en je kunt kleuren en signalen goed onderscheiden;
Daarnaast ben je in goede gezondheid;
Je lengte is tussen de 1.65m en 1.95m;
Mogelijkheid tot het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat mag je verwachten?

Heb je affiniteit met de logistieke sector? Klinken ronkende motoren jou als muziek in de oren? Zie jij een baan als beroeps chauffeur wel zitten maar kun je je een groot rijbewijs niet veroorloven? We helpen je graag op weg!

We bieden jou de mogelijkheid tot het behalen van je C en daarna gelijk je CE rijbewijs. Dit aangevuld met je chauffeursdiploma, medische keuring en Code 95. Deze opleiding bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte en duurt ongeveer 3 tot 5 maanden (niet fulltime). Je krijgt van ons het hele pakket: van rij-test tot theorie, inclusief de lessen.
Na het behalen van het rijbewijs krijg je een startsalaris van ongeveer €2700 per maand op basis van een 50 tot 55-urige werkweek, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Hier bovenop kan je nog in aanmerking komen voor toeslagen en overwerk.

De kosten van deze opleiding worden door Olympia betaald, een gedeelte (33%) van de opleidingskosten betaal je terug tijdens de periode dat je voor Olympia werkt.
Na het behalen van je diploma ga je minimaal twee jaar aan de slag via Olympia. Indien je binnen je opleidingsperiode afhaakt ben je zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten.

KEYWORDS: Koerier Heftruckchauffeur logistiek medewerker bezorger transport Utrecht Zeist Soest Soesterberg Nachtdienst Full time Voltijd Full-time Onbepaalde tijd Vast werk Contract voor onbepaalde tijd

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Utrecht staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Utrecht. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Jorn van der Wal.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!