Parttime
24
€ 2080
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1020002263
16 januari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie in Zoetermeer heb je veel contacten met uitzendbureaus en andere partners. Daarnaast begeleid jij nieuwe medewerkers tijdens de eerste werkdagen en kunnen medewerkers bij jou terecht voor vragen en ondersteun je de HR afdeling. Het voeren van sollicitatiegesprekken zal in jouw takenpakket worden opgenomen. Voordat nieuwe medewerkers gaan beginnen zal jij ook een rondleiding verzorgen door de productieruimte en ben je verantwoordelijk voor de activiteiten omtrent de uitzendkrachten. Je zal dus veel kennis opdoen over de branche en de producten die worden verwerkt in deze organisatie. Je werkt 5 dagen in de week rond de 4/5 uur per dag. De tijden kunnen afgesproken worden in overleg met het bedrijf.

Waar ga je werken?

Het gaat hier om een toonaangevend productiebedrijf van luxe vleeswaren waar de smaak van het product centraal staat. Zowel gerenommeerde supermarktketens in binnen en buitenland, delicatessezaken en groothandels behoren tot het klantenbestand van deze organisatie. De laatste jaren is de organisatie groeiende wat zij te danken heeft aan de innovatiekracht en premium kwaliteit.

De cultuur binnen het bedrijf wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit waar zeker ruimte is voor eigen inbreng. Het is een internationale organisatie waar hard werken de norm is.

Wie ben je?

  • Je bent sociaal vaardig, secuur en zelfstandig;
  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO3 diploma;
  • Je kunt duidelijk communiceren in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bent flexibal en je bent 5 doordeweekse dagen beschikbaar, tijden gaan in overleg;
  • Je hebt geduld en je kunt duidelijk uitleggen wat de medewerkers moeten weten.

Wat mag je verwachten?

  • Het betreft een parttime functie voor de langere tijd;
  • Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband;
  • Reiskosten worden niet vergoed;
  • Wekelijkse verloning;
  • Een salaris tussen de €2100,- en €2500,- per maand o.b.v. 40 uur.


Team Olympia Zoetermeer staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zoetermeer. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Sharona Meijers.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!