Fulltime
40
€ 2100
Tijdelijk met uitzicht op vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1330003133
10 januari 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons team Regio Amsterdam zoeken wij een enthousiaste en gedreven fulltime Intercedent. Je wilt je graag nog volop ontwikkelen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. Aan initiatief ontbreekt het je niet!
Je schept orde binnen je hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken.
Jouw voornaamste taakgebieden zijn:

• Het schrijven van vacatureteksten;
• Werving en selectie van kandidaten voor openstaande vacatures;
• Ontwikkelen van plannen en ideeën om de samenwerking met de klant te versterken;
• Administratieve handelingen zoals het aanmaken van contracten, plaatsingen en urenregistratie.

Ben jij gedreven en enthousiast en wil je graag in een dynamische omgeving werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en volop kansen om door te groeien.

Waar ga je werken?

Organisatie
Bij Olympia houden we van werk. Wij verbinden mensen met bedrijven en organisaties. Elke dag kiezen meer dan 10.000 mensen met ons voor werk van betekenis. Werk waarmee zij weer betekenis kunnen geven aan hun leven of aan dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Samen groeien. Als je bij ons komt werken, krijg je er 700 collega’s bij. Verdeeld over een Olympia Service Center en ruim 130 vestigingen. Onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers en ondernemende managers. Dat ondernemerschap kenmerkt ons. Eigen initiatief wordt beloond en ideeën worden op prijs gesteld. Zo groeien we als mens, als collega, als bedrijf, als samenleving. Dit biedt kansen voor iedereen.

Wie ben je?

Als Intercedent beschik je verder over:
• HBO werk- en denkniveau;
• Klantgerichte en flexibele instelling;
• Resultaatgerichte werkhouding;
• Het motto: ‘Olympia geeft werk betekenis'.

Wat mag je verwachten?

Als je bij Olympia aan de slag gaat als Intercedent kun je naast een goed salaris rekenen op:
• Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen;
• Salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) tussen €2030,- en €2496,- exclusief bonus en reiskostenvergoeding.
• Op deze functie is een bonusregeling van toepassing.
• Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen we graag jouw reactie! Dat kan via www.olympia.nl. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Maarten Joosten, via telefoonnummer 020-4892634.


Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Maarten Joosten.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!