Fulltime
40
€ 1900
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1620002081
14 december 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een fulltime kandidaat die wil groeien van vestiging assistent naar intercedent. Ben jij op zoek naar een vaste baan en spreekt deze functie je aan, neem dan direct contact met ons op!

Als Vestiging assistent heb je een zeer veelzijdig functie. Tijdens het uitgebreide inwerktraject leer je onze klanten door en door kennen zodat je precies weet wat deze opdrachtgever zoekt en wat je kunt bieden aan de kandidaten.

Telefoonaanname en ontvangen van gasten, opmaken van personeelsdossiers, ondersteunen bij salarisuitbetaling van medewerkers, opmaken van cv’s en zoeken van potentiele kandidaten. Zoeken van geschikte kandidaten en het voeren van intakegesprekken met kandidaten.

Wanneer je deze werkzaamheden goed onder de knie hebt, wordt jouw werkpakket uitgebreid met:
Benaderen van potentiele kandidaten, benaderen van bestaande en nieuwe klanten. Wervende vacatureteksten schrijven en meedenken over marketingacties en/of verbeterprocessen.
Als intercedent heb je een zeer veelzijdig functie. Tijdens het uitgebreide inwerktraject leer je onze klanten door en door kennen zodat je precies weet wat deze opdrachtgever zoekt en wat je kunt bieden aan de kandidaten.

Waar ga je werken?

Olympia wil het beste uitzendbureau van Nederland zijn. Werken bij Olympia betekent werken bij een uitzendorganisatie die zich van haar concurrenten onderscheidt door het feit dat Olympia als enige een franchiseorganisatie is. Dat maakt ons bijzonder. De spirit van ondernemerschap tekent onze cultuur. Olympia is no nonsens, recht door zee en eerlijk en oprecht in haar aanpak. Afspraak is afspraak. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. De kick van lekker werken en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Al jaren groeit Olympia hierdoor sneller dan de markt. De verklaring voor ons succes is helder: we gaan ervoor. Met enthousiasme en inzet weten we onze positie sterker te maken. Met onze uitzendkrachten, klanten, met elkaar en met jou?

Wie ben je?

Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen een hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Je omgeving omschrijft jou als een representatieve, enthousiaste doener met een goed gevoel voor mensen.
Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en planningsvaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Aan initiatief ontbreekt het je niet. Je onderscheidt je door je pro -actieve houding en je creativiteit.

Wat mag je verwachten?

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, waarbij je altijd terecht kunt voor ondersteuning bij je collega's.
Goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 6.5 ATV dag.
Een fulltime functie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door verschillende trainingen en cursussen via de Olympia Academy.


Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Nijmegen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Nijmegen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Angelique Toorn.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!