Fulltime
30
€ 2000
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5130000282
31 juli 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Heb jij een heftruckcertificaat en reeds ervaring opgedaan in het rijden op een heftruck? Word jij vrolijk van het werken in een productieomgeving? En, ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Zorg er dan voor dat wij met jou in contact komen!

Je bent als heftruckchauffeur verantwoordelijk voor het aan- en afvoeren van goederen, het beheren van de opslag en het verzendklaar maken van goederen. Naast de heftruckwerkzaamheden wordt je ook ingezet in de productie.

Waar ga je werken?

Rockwool in Roermond fabriceert een breed scala aan steenwolproducten. In vier Business Units wordt een compleet assortiment isolatieproducten ten behoeve van utiliteits- en woningbouw en industrie geproduceerd alsmede groeimedia voor de glastuinbouw, systeemplafonds, gevelbekledingsmaterialen en steenwolvezels met materiaal versterkende eigenschappen.

Wie ben je?

  • Je hebt aantoonbare ervaring als heftruckchauffeur;
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Je hebt geen probleem met het werken in ploegendienst;
  • Je bent flexibel en een echte aanpakker.

Wat mag je verwachten?

  • Bruto uurloon € 11,60 exclusief ploegentoeslag. Voor een middagdienst krijg jij 25% toeslag, nachtdienst 35% en weekend 57%!
  • Bruto ADV vergoeding van € 1,28 per gewerkt uur;
  • Prima reiskostenvergoeding die zal worden bepaald aan de hand van de woon- werk afstand.
  • Je start op een losse planning, parttime is ook mogelijk!
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Venlo staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Venlo. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Vincent Bruijstens.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!