Fulltime
40
€ 1040
Tijdelijk
LBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1910001215
19 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Hoogeveen zijn wij op zoek naar oppermannen. Als opperman verricht je alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman sorteert handmatig het materiaal voor de stratenmaker uit en voert dit aan.

Waar ga je werken?

Leuke en informele werkgever met een goede mix tussen ervaren en minder ervaren krachten.

Wie ben je?

  • Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
  • Fulltime beschikbaar
  • Gemotiveerd

Wat mag je verwachten?

Een fulltime baan met een goede werksfeer. Je start met een tijdelijk dienstverband. Bij goed functioneren kan dit minimaal een jaar duren.


Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Hoogeveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Hoogeveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lauren Everts.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!