Fulltime
40
Tijdelijk
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1910001254
07 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek? Lees dan even verder. Vanaf september 2018 zoeken wij een stagiair(e) voor onze vestiging in Hoogeveen. Het gaat om een periode voor minimaal 5 maanden, 24 - 40 uur per week.

Hoofdtaken:

  • Creatieve vacature teksten schrijven;
  • Social media beheer;
  • Meedenken met commerciële acties;
  • Eerste aanspreekpunt voor werkzoekenden die bij ons in de vestiging komen;
  • Het aannemen van de telefoon en beantwoorden van mail;
  • Meedenken en helpen met recruitment -> werven van kandidaten;
  • Marketing acties bedenken en eventueel zelfstandig oppakken;
  • Intakegesprekken plannen en voeren;
  • Administratieve taken zoals: dossierbeheer, contracten maken, verloning, scholingspapieren in orde maken en verzuimbeheer.
Je werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Waar ga je werken?

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur.

Zo hebben we de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan andere verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega's.

We werken hard, laten pas los als de opdracht vervuld is en we doen dat met passie en plezier.

Kortom: we zijn gewoon ontzettend goed in het helpen realiseren van de ambities van bedrijven, werkzoekenden en van onze eigen medewerkers. We houden van wat we doen en gaat tot het uiterste om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Of te wel; "We love to work for you"... en dát maakt het verschil. Elke dag opnieuw.

Wie ben je?

Een proactieve houding, sociaal en sterke communicatieve vaardigheden passen qua skills binnen ons team.
Wij hebben ruimte voor een stagiair(e) op MBO of HBO niveau, welke diverse opdrachten en taken kan uitoefenen.
Er zijn meerdere studies die aansluiten zolang jij match qua persoon in de wereld van recruitment, uitzenden en HR.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die minimaal 24 uur beschikbaar is voor de duur van minimaal 5 maanden. Woon jij in de omgeving van Hoogeveen en zie jij jezelf ontwikkelen in de uitzendbranche? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met een motivatie.

Wat mag je verwachten?

Een leerzame en uitdagende stageplek tussen de 24 en 40 uur per week (maandag t/m vrijdag). Je kunt je op diverse gebieden ontwikkelen zoals commercie, administratie en marketing en communicatie. Wij zullen onze stagiair(e) optimaal begeleiden en je krijgt de ruimte om tijdens je stage aan de slag te gaan met jouw opdrachten. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding staat er ook een leuke stagevergoeding tegenover.

Wij zijn een sociaal, ervaren team in een klein teamverband.
Er is veel mogelijk en eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Hoogeveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Hoogeveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lauren Everts.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!