Fulltime
32
€ 2258
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5630000138
14 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

In de functie van buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig veilig en op tijd vervoeren van onze reizigers. Je begrijpt dat 'op tijd komen' voor de reizigers prioriteit heeft en reizigers kunnen bouwen op jouw expertise om te zorgen dat dit goed gebeurt. Je bent een gastheer/gastvrouw op de bus en je straalt dit uit. Je hebt een aanstekelijke passie voor dienstverlening. En heeft een reiziger vragen of klachten? Ook dan sta je ze uitermate professioneel te woord.

De reizigers in jouw bus kunnen zich veilig voelen en gaan genieten van hun rit, want jij zit achter het stuur! Je kunt goed omgaan met een diversiteit aan reizigers en weet GVB op de juiste wijze te presenteren bij zowel je "vaste" reizigers als de toeristen. Ook weet je het juiste reisadvies te geven en adviseer je de reizigers pro actief bij het kopen van een passend vervoerbewijs.

Je kent je verantwoordelijkheden en handelt hiernaar. Veilig door Amsterdam rijden is jouw tweede natuur. Om onderweg goed in te kunnen spelen op verschillende situaties ben je flexibel, creatief, stressbestendig en denk je in oplossingen. Je voelt de uitdaging om iedere dag opnieuw, zo punctueel mogelijk, onze reizigers te vervoeren.

Het werken via Olympia bij GVB is flexibel, het aantal uren is afhankelijk van het werkaanbod en je beschikbaarheid. Je werkt in wisselende diensten zowel overdag als in de nacht. De meeste diensten vallen in de ochtend- en avondspits. Dat laat dus nog voldoende ruimte over voor jouw eigen gezin, sport, hobby’s en sociaal leven.

Waar ga je werken?

GVB, iedereen in en rond Amsterdam kent ze. Da’s zo gek ook niet, want elke dag vervoeren ze meer dan 800.000 mensen. Met de tram, bus, metro en de veerpont. Door weer en wind, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Maar wíé is GVB als werkgever? Wist jij bijvoorbeeld dat ze in de top 3 van Beste Werkgevers van Amsterdam schitteren? GVB is een werkgever die verbindt. Bij hen is het verrassend aangenaam werken, is de openhartige en directe Amsterdamse cultuur duidelijk voelbaar en zijn ze samen op weg naar nóg betere dienstverlening voor de reizigers en nóg beter werkgeverschap voor de collega’s.

Wie ben je?

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs D (reageren zonder rijbewijs D heeft geen zin);
  • Je bent in het bezit van een geldige Code 95;
  • Je gezichtsvermogen is uitstekend en je kunt kleuren en signalen goed onderscheiden;
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een lengte tussen de 1.65m en1.95m;
  • Kennis van, en affiniteit met, de bewoners en bezoekers van de stad Amsterdam;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Woonachtig in een straal van 30 km van Amsterdam.

Wat mag je verwachten?

Afhankelijk van je ervaring is het startsalaris tussen de € 13,04 en € 14,07 per uur. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslagen voor de uren die je in de avond en het weekend werkt.
Die onregelmatige uren die je werkt, werk je wanneer het jou het beste uitkomt. Je kiest zelf je beschikbare dagen, waarbij je minimaal vijf dagen opgeeft (waarvan drie om 5.00 uur ‘s morgens).
Je krijgt een jaarcontract bij Olympia na het doorlopen van het selectietraject. Daarnaast zijn er op termijn veel mogelijkheden om intern te solliciteren op een vaste functie bij GVB.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Michel Veldman.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!