Fulltime
32
€ 1762
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5660000081
14 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Inzameling bij de gemeente reiniging zijn wij op zoek naar vuilnismannen en –vrouwen die van aanpakken weten. Als belader voor de gemeente Amsterdam kan jij van maandag t/m zondag ingezet worden om alle straten van onze hoofdstad schoon te houden.

Vanuit de 7 verschillende stadsdelen van de stad verricht jij, samen met het team, jouw werkzaamheden als belader. De taken die jij zal uitvoeren verschillen tussen het inzamelen van vuilniszakken in het centrum, tot het ophalen en legen van huisvuil- en grote bedrijfscontainers en het fysiek zware oppikken van grofvuil. Ook zal jij tijdens en na afloop van evenementen worden ingezet voor de extra gevraagde aandacht aan de stad.

Ook word jij door de inwoners, toeristen en ondernemers van Amsterdam gezien als één van de aanspreekpunten van de gemeente Reiniging. Het is belangrijk dat jij, als het visitekaartje van de stad Amsterdam, bewust een open en positieve houding aanneemt en zo eventuele vragen wil beantwoorden.

Waar ga je werken?

Op de afdeling inzameling bij de reiniging van de gemeente Amsterdam staat dienstverlening op nummer één. Aan iedere bezoeker en burger van deze stad wordt aandacht besteed. Het is van groot belang dat jij als medewerker zowel op alle 7 vertrekpunten als wisseldiensten flexibel inzetbaar bent. Wij zijn op zoek naar krachten met gevoel voor Amsterdam die deze dynamiek begrijpen en hen inzet serieus nemen.

Wie ben je?

 • Je bent flexibel inzetbaar op de verschillende stadswerven van de 7 verschillende stadsdelen;
 • Je bent in het weekend beschikbaar;
 • Je bent collegiaal en functioneert goed in een team;
 • Je bent een harde werker en bent gemotiveerd om intensieve werkzaamheden te verrichten;
 • Je bent praktisch ingesteld;
 • Je bent je bewust van je omgeving en communiceert op een duidelijke en gepaste manier;
 • Je bent betrouwbaar, wat óók betekent dat jij op tijd komt en op tijd meldt wanneer jij door eventuele omstandigheden niet in staat bent te werken.
Voor de stadsreiniging zijn wij op zoek naar krachten met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Wil jij je als belager graag inzetten voor een blijvend schoon en mooi Amsterdam? Hecht jij veel waarde aan het presteren met je team en loyaliteit? Dan is een plek bij de gemeente Reiniging wat jij zoekt!

Wat mag je verwachten?

 • Startsalaris van €12,25 (€10,33 per uur + €1,92 vuiltoeslag) per uur;
 • Onregelmatigheidstoeslagen als je buiten de reguliere werktijden of weekenden aan de slag bent;
 • Reiskostenvergoeding van €0,06 per kilometer met een max. van €3,60 per dag;
 • Direct aan de slag gaan;
 • Een plek in de flexpool van de gemeente reiniging van Amsterdam;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de afdeling Inzameling;
 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving.
Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Lotte Zwolschen of Eveline Lievaart via recruitment.amsterdam@olympia.nl of met 020-4892634

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lotte Zwolschen.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!