Fulltime
32
€ 1762
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5660000081
14 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor de reiniging van de gemeente Amsterdam zoeken wij naar vuilnismannen en –vrouwen die met een kritische blik naar hun omgeving kunnen kijken. Als werknemer voor de gemeente reiniging kan jij 7 dagen per week worden ingezet om de mooiste stad van Nederland schoon te houden.

Als medewerker bij de veegdienst van Amsterdam werk jij vanuit alle verschillende stadswerven van de gemeente reiniging nadat jouw collega’s van de inzameling hun diensten hebben afgerond. Jij zorgt voor een schone stad door handmatig voor een veegmachine uit te vegen en blazen, in de drukke delen met een stofzuiger vuil te zuigen, zwerfvuil uit parken en plantsoenen te verwijderen, het schoonhouden van openingen van straatkolken, zandbakken en speelplaatsen en het afvoeren van het bijeengeveegde afval naar de stortplaats. Daarnaast zal je ingezet worden wanneer er grote evenementen plaatsvinden.

Op het moment dat jij voor de Reiniging aan het werk bent ben jij het visitekaartje van onze hoofdstad. Jij kan worden gezien als één van de aanspreekpunten van de gemeente Amsterdam. Wanneer jij je hiervan bewust bent kan je de mogelijk gestelde vragen met een positieve houding en een glimlach beantwoorden.

Waar ga je werken?

De reiniging voor de gemeente Amsterdam heeft dienstverlening op nummer één staan. Amsterdam is een grote stad die veel aandacht nodig heeft. Inwoners, ondernemers en bezoekers van onze hoofdstad verdienen allemaal dezelfde mooie en vooral schone omgeving. Je zal daarom vanuit alle werven van de verschillende stadsdelen in wisselende diensten voor de veegdienst aan het werk gaan. Je flexibiliteit is hierin erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar krachten met gevoel voor Amsterdam die deze dynamiek begrijpen en hen inzet serieus nemen.

Wie ben je?

Je bent flexibel inzetbaar op de verschillende stadswerven van de 7 verschillende stadsdelen;

 • Je bent in het weekend beschikbaar;
 • Je hebt oog voor detail en neemt zelf initiatief;
 • Je bent collegiaal en functioneert goed in een team en in een duo;
 • Je bent gemotiveerd en bent je bewust van de te verrichten intensieve werkzaamheden;
 • Je bent betrouwbaar, wat óók betekent dat jij op tijd komt en op tijd meldt wanneer jij door eventuele omstandigheden niet in staat bent te werken.
Voor de stadsreiniging is het van groot belang dat jij je verantwoordelijk voelt. Binnen het team van de veegdienst zet jij je samen in voor een opgeruimd en schoon Amsterdam. Ben jij de persoon die graag samen werkt en zich betrokken voelt tot zijn omgeving? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat mag je verwachten?

 • Startsalaris van €12,25 (€10,33 per uur + €1,92 vuiltoeslag) per uur;
 • Onregelmatigheidstoeslagen als je buiten de reguliere werktijden of weekenden aan de slag bent;
 • Reiskostenvergoeding van €0,06 per kilometer met een max. van €3,60 per dag;
 • Direct aan de slag gaan;
 • Een plek in de flexpool van de gemeente reiniging van Amsterdam;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de veegdienst naar “plusteams” en “fietsknipteams” en door te groeien naar bijvoorbeeld wijkverzorger;
 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving.
Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Lotte Zwolschen of Eveline Lievaart via recruitment.amsterdam@olympia.nl of via 020-4892634

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lotte Zwolschen.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!