Fulltime
36
€ 1762
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5660000081
14 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor de gemeente reiniging Amsterdam zijn wij op zoek naar vuilnismannen en –vrouwen die zeer flexibel inzetbaar zijn. We zoeken krachten die zich afwisselend doordeweeks en in het weekend in kunnen zetten voor de gemeente Amsterdam.

Als belader en/of veger voor de Stadsreiniging zorg jij voor een opgeruimd en schoon Amsterdam. Van maandag t/m zondag verricht jij vanuit de verschillende stadsdelen van de stad jouw werkzaamheden. Samen met jouw collega’s haal je o.a. het huis- en grofvuil op, leeg je vuilnisbakken, veeg je de straten schoon en word jij ingezet tijdens en na afloop van grote evenementen.

Daarnaast ben jij als werknemer voor de gemeente Amsterdam het visitekaartje van onze mooie hoofdstad. Het is belangrijk dat jij je hiervan bewust bent. Voor de inwoners van Amsterdam ben jij één van de aanspreekpunten van de gemeente. Daarom is het belangrijk dat jij hier voor openstaat en met een positieve houding eventuele vragen wil beantwoorden.

Waar ga je werken?

Bij de gemeente Amsterdam staat dienstverlening op nummer één. Dit betekent dat de dienstverlening aan zowel burgers, toeristen en ondernemers zorgvuldig wordt aangepakt. Het is daarom belangrijk dat jij als medewerker zowel op vertrekpunten en wisseldiensten flexibel inzetbaar bent. Wij zijn op zoek naar krachten met gevoel voor Amsterdam die deze dynamiek begrijpen en hen inzet serieus nemen.

Wie ben je?

 • Je bent flexibel inzetbaar op de verschillende stadswerven van de 7 verschillende stadsdelen;
 • Je bent in het weekend beschikbaar;
 • Je bent collegiaal en functioneert goed in een team;
 • Je bent gemotiveerd en bent je bewust van de te verrichten intensieve werkzaamheden;
 • Je bent betrouwbaar, wat óók betekent dat jij op tijd komt en op tijd meldt wanneer jij door eventuele omstandigheden niet in staat bent te werken;
Stadsreiniging, gemeente Amsterdam, zoekt mensen met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Vuilnismannen en –vrouwen die zich samen willen inzetten voor een schoon Amsterdam. Kan jij jezelf vinden in woorden als: “saamhorigheid” en “solidariteit”? Dan voel jij je waarschijnlijk op je plek bij de gemeente Reiniging.

Wat mag je verwachten?

 • Startsalaris van €12,25 (€10,33 per uur + €1,92 vuiltoeslag) per uur;
 • Onregelmatigheidstoeslagen als je buiten de reguliere werktijden of weekenden aan de slag bent;
 • Reiskostenvergoeding van €0,06 per kilometer met een max. van €3,60 per dag;
 • Direct aan de slag gaan;
 • Een plek in de flexpool van de gemeente reiniging van Amsterdam;
 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving.
Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Lotte Zwolschen via 020-4892634 of recruitment.amsterdam@olympia.nl

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lotte Zwolschen.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!