Fulltime
40
€ 1733
Tijdelijk
LBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1910001250
01 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een fulltime ervaren Mig/Mag lasser. Heb jij ervaring met dunwandig plaat en koker? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Het betreft een tijdelijke baan voor minimaal tot de bouwvak.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een internationale industriële onderneming. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten.

Wie ben je?

  • Ervaring met RVS lassen
  • Zelfstandig tekening kunnen lezen.
  • Nauwkeurig kunnen werken

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een fulltime baan in de omgeving van Hoogeveen bij een leuk bedrijf waar een informele en collegiale werksfeer heerst.
Loon conform cao.
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Hoogeveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Hoogeveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Lauren Everts.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!