Fulltime
38
€ 1821
Tijdelijk
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1910001239
01 juni 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ter versterking van het team zijn wij voor de maanden juli en augustus en eventueel september op zoek naar meerdere gemotiveerde, betrouwbare en fysiek sterke vakantiekrachten die de functie van industrieel schoonmaker willen invullen.
Industrieel reinigen vraagt om flexibiliteit, vakmanschap en inzicht en is niet te vergelijken met reguliere schoonmaakwerkzaamheden.

Het betreft een functie met wisselende tijden (calamiteiten- en ploegendiensten) en wisselende werkplaatsen in voornamelijk Noord-Oost Nederland. In deze functie ga je samen met je collega's naar verschillende locaties toe om vloeren, machines, gevels/gebouwen, bruggen en ander materiaal te reinigen. Het reinigen gebeurt met HD-units, een hoge drukspuit en handmatig in zowel de buitenlucht als binnen, bijvoorbeeld in productiehallen. Het werken op hoogte komt ook voor. Het is dus belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.

Waar ga je werken?

Het betreft een bedrijf gespecialiseerd in de industriële reiniging.

Wie ben je?

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat en rijbewijs B
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid om in ploegen en weekenden te werken
  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent woonachting in (of rondom) Hoogeveen, straal van max. 25 km
  • Je bent representatief omdat je zowel bij particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers over en onder de vloer komt
Voldoe je aan bovenstaande functie-eisen? Wil jij je handen uit de mouwen steken en werk je graag samen met een leuk team op diverse locaties? Dan zien wij graag je motivatie en cv tegemoet via de sollicitatiebutton.

Wat mag je verwachten?

Het is een flexibele, fulltime baan voor de vakantieperiode.

Je salaris is o.a. afhankelijk van je werkervaring waarbij je wordt ingeschaald in de cao schoonmaak. Het loon van medewerkers vanaf 22 jaar ligt tussen €10,51 - €12,00
Ook is er sprake van toeslagen (130% en 150%).
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Hoogeveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Hoogeveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Linda Reitsma.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!