Parttime
4
€ 1646
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1530001373
20 februari 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als parttime medewerker (tussen Lisse en Sassenheim) sta je alle klanten en particulieren te woord welke zich bij het magazijn melden, dit zullen er ongeveer 30 op zaterdag zijn.
Je zorgt dat zij hun eigen bestellingen mee krijgen welke soms al klaar staan. Omdat dit om grote partijen kan gaan, is het belangrijk dat je ervaring hebt met het rijden met de heftruck zodat je op de juiste wijze de pallets kunt verplaatsen.
Ook zullen er ter plekke bestellingen worden gedaan, dan ga je als orderpicker de bestellingen klaar zetten en wederom inladen met behulp van de heftruck .

Om hen goed te woord te kunnen staan is het van belang dat je enige ervaring en kennis hebt van bollen en/of werkervaring hebt in de agrarische sector.
Na dat je ingewerkt bent draai je op zaterdagochtend zelfstandig de zaak, daarom is zelfstandigheid en communicatie heel belangrijk.

Waar ga je werken?

Een agrarische groothandel.

Wie ben je?

  • Geldig heftruckcertificaat
  • Zaterdag beschikbaar van 8.00 -12.00
  • in het bezit van je spuit licentie is een pre
  • Kennis van bloem(bollen)

Wat mag je verwachten?

Salaris conform cao.
Je gaat als hulpkracht aan de slag, met uitzicht op vast werk (weekendwerk).


Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Suzette Dubbeldeman.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!