Vuilnisman omgeving Venlo

Tijdelijk met uitzicht op vast | Helmond | 32 uur | LBO | Afvalverwerking (Waste)

Wat ga je doen?

Werk jij graag buiten, houd je van een net en opgeruimd straatbeeld en vind je het niet erg om fysiek zwaar werk uit te voeren? Lees dan snel verder of jij degene bent die we zoeken bij SUEZ!

Jouw werkdag start om 06:45 uur 's ochtends met een kop koffie op locatie waarna je te horen krijgt op welke wagen en route je bent ingedeeld. Samen met je collega's rijd je door de straten van Venlo en omgeving en je zorgt ervoor dat het groente- fruit- en tuinafval, plastic, papier en huisvuil wordt opgehaald zodat het naar de afvalverwerking kan en gerecycled wordt.
Als belader assisteer je samen met een collega de chauffeur bij het verplaatsen en legen van containers in de kraakperswagen. Ook geef je de chauffeur aanwijzingen bij het manoeuvreren met de vrachtwagen. Rond 16:00 uur ben je ongeveer klaar met werken.

Dus wil jij parttime werken en niet meer naar de sportschool na je werk?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie over deze functie.

Waar ga je werken?

Je hebt ze absoluut wel eens zien rijden, de vrachtauto’s van SUEZ die bij jou in de buurt en bij bedrijven het afval komen ophalen. SUEZ verzamelt en verwerkt niet alleen afval, maar recyclet het ook tot nieuwe grondstoffen of energie voor energiecentrales. SUEZ is specialist op het gebied van duurzaam en betrouwbaar afvalmanagement en heeft in Nederland circa 40 vestigingen en ongeveer 2.500 medewerkers. Grote vestigingen vind je bijvoorbeeld in Helmond, Venlo, Oss en Weurt.

Wie ben je?

  • Jij schrikt niet terug van fysiek zwaar werk;
  • Je beschikt over eigen vervoer naar de locatie in Venlo;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Jij bent een vroege vogel en vindt het geen probleem om je elke dag te melden om 06.45 uur;
  • Je bent iemand waarop je collega's kunnen rekenen door weer en wind en je weet van aanpakken.

Wat mag je verwachten?

Vanaf 22 jaar en ouder ontvang je een bruto uurloon van €10,71 dat wordt aangevuld met een ADV vergoeding van €0,14 cent. Daarnaast ontvang je ook nog koffiegeld en krijg je reiskostenvergoeding vanaf 10,1 kilometer enkel. Er wordt gewerkt met een weekplanning.

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt. Je krijgt een tijdelijk contract wat een contract voor onbepaalde tijd kan worden bij goed functioneren. Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia.

Je komt te werken in een gezellig en divers team van zowel jong als oud, allemaal even gemotiveerd met elke dag een vleugje humor.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Venray staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Venray. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Stèphanie van Bree.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Venray
Hofstraat 14
5801 BJ   Venray

Toon telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Vakgebied
Aantal uur
32
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1856
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
LBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1630001904
Publicatiedatum
11 januari 2018

Eerder bekeken vacatures